Search

Διπλό παραμονής για την Ελπίδα Σαπών κόντρα στον Πανδραμαϊκό!

Με 2-3 επικράτησε η Ελπίδα Σαπών του Πανδραμαϊκού στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στη κατηγορία.

Η Ελπίδα αιφνιδίασε τους αντιπάλους της και με ένα φοβερό ξεκίνημα στο ματς έφτασε στο 0-2 με τα δύο τέρματα του Μπόζη στο 2′ και το 13′ , σε ισάριθμες κόντρες. Στο 17′ ο Νταφόπουλος έδιωξε ενστικτωδώς το σουτ του Μουδούρογλου και στο 41′ η κεφαλιά του Αναστασιάδη πέρασε άουτ.

Στο 60′ και πάλι ο Νταφόπουλος έσωσε την Ελπίδα σε κεφαλιά του Αχαλινόπουλου, όμως στο 67′ ο Μουδούρογλου με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 και στο 72′ ο Μπερούκας με νέα κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε με μακρινό σουτ που κόντραρε, ο Ρομπέρ, χαρίζοντας μια υπερπολίτιμη νίκη στις Σάπες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φουστάνας της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Κορώνα της ΕΠΣ Πειραιά και Τσεχελίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανδραμαικός (Μπάμπης Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Τσάρτσαλος, Κονταξής, Αϊβάζης, Κωνσταντάρας, Φουστέρης, Αχαλινόπουλος, Αναστασιάδης, Μουδούρογλου, Διαμαντίδης, Μπερούκας.

Στο β μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μοσχόπουλος, Κεχαγιάς, Θεοδωρίδης, Μπελμάνι.

Ελπίδα Σαπών (Βασίλης Χαριτόπουλος):Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Κωσταρέλης, Φούντας, Βάσκος, Τριαντόπουλος, Μπόζης, Τοπάλι, Ρομπέρ.

Στο β μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μεμέτ Εμρέ, Ευαγγέλου και Καλογράνας.

Share it