Search

Ήττα στο Οφρύνιο και μαθηματικός υποβιβασμός για την Αναγέννηση Θαλασσιάς!

Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Ξάνθης επιστρέφει τη νέα χρονιά η Αναγέννηση Θαλασσιάς που με την ήττα της στο Οφρύνιο απο τον Αετό(5-0) επήλθε ο μαθηματικός υποβιβασμός δύο στροφές πριν το φινάλε.

Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού ήταν εξαιρετικά μαχητική στο πρώτο μέρος, όμως δύο αμυντικές αδράνειες στο 7′ και το 42′ έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Αετού να παραβιάσει την εστία της αρχικά με τον Μπαρέττα και εν συνεχεία με τον Τελίδη διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους μετά απο κόντρα σε αμυντικό προήλθε και το τρίτο γκολ του Αετού με τον Τσίλογλου στο 55′ ενώ στο 68′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλαϊτζή εντός περιοχής με τον Ελέζι να ευστοχεί για το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος στο 71′ ενώ οι ξανθιώτες είχαν και χαμένο τετ α τετ με τον Καζάκη να μην μπορεί να κερδίσει τον αντίπαλο κίπερ.

Και την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Ξάνθης παίζει εκτός αυτή την φορά με τους Αμπελόκηπους στην Δράμα πριν το ματς με το οποίο ολοκληρώνει την παρουσία της στην κατηγορία με τον Ορφέα στην Θαλασσιά. Απο την άλλη ο Αετός έχει μπροστά του το ντέρμπι της δεύτερης θέσης με τον Ηρακλή στους Αμπελόκηπους ενώ θα ολοκληρώσει την φετινή σεζόν με το εντός έδρας ματς με τον Σοχό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιαννης Τομαράς με βοηθούς τους Κώστα Καρακασίδη και Θαναση Δόδογλου όλοι τους της ΕΠΣ Θράκης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Αθανασίου, Καλαϊτζής(70′ Σεμπιτράκου), Γκριγκοριάν, Σαρηγιαννίδης, Παπαστεφάνου, Κούπας(46′ Τεφίκογλου), Τουργαίδης Κ., Σταύρου(80′ Δελητζόγλου), Ορφανίδης(60′ Μπίλιας), Εφεντόπουλος, Κωφίδης(46′ Καζάκης)

Share it