Search

Έστειλε μήνυμα ανόδου με ανατρεπτική νίκη επί του Παναιτωλικού η ΑΟΞΑΡΑ!

Τρομερή ανατροπή ψυχής απο την ομάδα της Ξάνθης που αν και δέχτηκε “ψυχρολουσία” στο 6′ κατάφερε με φτάσει σε μεγάλη νίκη με 2-1, χάρις τα τέρματα των Έμπερτ στο 52′ και Μικελτάτζε στο 71′ και να βάλει τις βάσεις για την επιστροφή της στην Super League 1, ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα που θα γίνει την Κυριακή(19:30) στο Αγρίνιο

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος της (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), με α’ βοηθό τον ο Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), β’ βοηθό τον Ανδρέα Μεϊντανά (ΕΠΣ Αχαΐας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Στάθης Γκορτσίλας (ΕΠΣ Μακεδονίας). Διαιτητής VAR ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας) και AVAR ο Γιώργος Χριστακογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (34′ Μικελτάτζε), Βέρκερ, Τζούρμαν, Παντελιάδης, Θυμιάνης (69′ Τεσίγια), Δημούτσος, Έμπερτ, Σιατραβάνης (87′ Στάθης), Ντίνας (69′ Σχρόιεν), Παπάζογλου Θ. (87′ Καπνίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (86′ Βάντερσον), Μανθάτης, Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης, Εντιγκά (86′ Καρέλης), Μπαρμπόσα, Ντίας, Μεντόζα (63′ Ταχάρ), Ντουάρτε (74′ Αριγίμπι), Βέργος (74′ Ματσόλα).

Share it