Search

Καυστική ανακοίνωση του ΜΑ Ορφανίου για τη διαιτησία και τον Εβρίτη επόπτη με Σάπες και τρία ακόμα ματς!

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου σχολιάζοντας τη διαιτησία του αγώνα στην ήττα με 1-0 από την Ελπίδα Σαπών, αλλά και σε τρία ακόμα προηγούμενα ματς. Αναλυτικά:

“Φίλοι της Γ’ Εθνικής και όχι μόνο ,

με αφορμή των όλων όσων συμβαίνουν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην μετά κορονοϊού εποχή δεν πρέπει και δεν μας επιτρέπεται πλέον σαν σωματείο #ΜΕΓΑΣ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_ΟΡΦΑΝΙΟΥ να σιωπούμε.
Συγκεκριμένα το σωματείο μας είναι πλέον ξεκάθαρο πως δέχεται “επίθεση” από άσχετα ανθρωποειδή που παριστάνουν τους διαιτητές.
Η κατάσταση είναι ξεκάθαρο πλέον πως δεν έχει να κάνει με “ανθρώπινα λάθη” αλλά με εσκεμμένη αλητεία .
Στην πρώτη φορά στα χρονικά που επίσημα αναφερόμαστε μέσω της σελίδας μας στο κομμάτι της διαιτησίας θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε συγκεκριμένα για την διαιτησία των εξής αγώνων :
Στις 11-4-21 εντός έδρας με την ΑΕ Ευόσμου όπου δίδεται πέναλτι φάντασμα υπέρ του Ευόσμου και η ομάδα μας υποχρεώνεται σε ισοπαλία. Καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος.
Στις 18-4-21 εκτός έδρας με ΑΕ Διδυμότειχου όπου στο μηδέν μηδέν δεν δίδεται υπέρ της ομάδας μας πέναλντι σε ανατροπή του επιθετικού μας , ορισμό του κανόνα της παράβασης πέναλτι και η ομάδα μας δεν ανοίγει το σκορ. Καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος .
Στις 12-5-21 εκτός έδρας με την ομάδα ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας όπου ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι στη κατά φαντασίαν πέναλτι , μιας και ο παίχτης της ομάδας μας δεν ακουμπάει καν τον αντίπαλο ο οποίος “βουτάει” καθαρά ,
με τον διαιτητή να σφυρίζει άνετα εφαρμόζοντας το σχέδιο που είχε στο μυαλό του.
Η αποκορύφωση την Κυριακή που μας πέρασε με τον διαιτητή κύριο να τον κάνει ο Θεός Κωστούλα Αριστοτέλη να μην καταλογίζει γκολ υπέρ του #ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ενώ είχε περάσει η μπάλα σχεδόν ένα μέτρο την γραμμή του τέρματος της ομάδας Ελπίς Σαπών .
Μάλιστα ο ένας εκ των δύο βοηθών ο κύριος Τερζόπουλος Παναγιώτης (λέμε τώρα κύριος) ειρωνεύεται εσκεμμένα στην λήξη του αγώνα λέγοντας πως θα ήθελε να τιμωρηθεί από τους αρμόδιους αν έκανε λάθος . Με την σιγουριά προφανώς πως κανείς δεν θα τον αγγίξει .
Με αυτά κι αυτά , οι παραπάνω που ορίστηκαν διαιτητές στην ουσία παίζουν με τις τύχες των ομάδων και τον κόπο των παραγόντων που εν μέσω πανδημίας αγωνίζονται να κρατήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη ΖΩΗ….
Η ιστορία και οι πορείες του #ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ_ΟΡΦΑΝΙΟΥ δεν σταματούν εδώ , όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν .”

Share it