Search

Pre Game: 12η στροφή με ντέρμπι και κρίσιμα ματς στην Γ’ Εθνική

Με τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή 23 Μαϊού στις 17:00, η δράση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με πολύ σημαντικά ματς τόσο στην κορυφή όσο και στην μάχη της παραμονής.

Ξεκινώντας από την ομάδα της Ροδόπης, η Ελπίδα Σαπών (δείτε την αποστολή της εδώ) υποδέχεται σε έναν τελικί για την παραμονή τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Η Ελπίδα που στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Παραλιμνλιου, θέλει τρίποντο για να βάλει τις βάσεις για παραμονή.

Μετά την ισοφάριση σοκ στο 90+2 από τον Αετό Οφρυνίου στην έδρα της, η Αλεξανδρούπολη (δείτε την αποστολή της εδώ), φιλοξενείται από την ΑΕ Αμπελοκήπων και θέλει νίκη για να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την παραμονή.

Η έτερη ομάδα του Έβρου, η ΑΕ Διδυμοτείχου (δείτε την αποστολή της εδώ), φιλοξενείται από τον Εθνικό Σοχού, μία ομάδα που έχει 2 βαθμούς περισσότερους από αυτήν, με το τρίποντο για την προσπέραση να είναι μονόδρομος.

Στην 1η θέση της βαθμολογίας θα επιδιώξει να παραμείνει ο Ορφέας Ξάνθης (δείτε την αποστολή του εδώ) που υποδέχεται στο ντέρμπι κορυφής τον 2ο Πανδραμαϊκό. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 3 βαθμοί και οι Ξανθιώτες δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τους Δραμινούς να τους φτάσουν.

Δύσκολο έργο στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων έχει ο Άρης Αβάτου (θυμηθείτε εδώ). Η ομάδα της Ξάνθης είναι στην 8η θέση με 16 βαθμούς, 4 πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τέλος η Αναγέννηση Θαλασσιάς παίρνει ένα ξεκούραστο τρίποντο χωρίς να αγωνιστεί απέναντι στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Με αυτό φτάνει τους 6 βαθμούς αλλά η υπόθεση παραμονή παραμένει πάρα πολύ δύσκολη.

Για την εξέλιξη των αναμετρήσεων θα μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα του SportsAddict.gr στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Share it