Search

Pre Game: Ο αγώνας της “χρονιάς” μεταξύ Ξάνθης και Λεβαδειακού με τα… μάτια του SportsAddict!

Η ώρα της κρίσης έφτασε στην Super League, με την τελευταία αγωνιστική να αναμένεται με τρομερό ενδιαφέρον με 4 μονομάχους να διεκδικούν την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο αλλά και την δεύτερη που οδηγεί σε μπαράζ, με το ματς της χρονιάς να γίνεται στα Πηγάδια μεταξύ της Ξάνθης και του Λεβαδειακού(15:30, Ertsports, Sportsaddict.gr)

Λεβαδειακός και Ιωνικός 50, Εργοτέλης και Ξάνθη 48, θα είναι η βαθμολογία πριν σφυρίξουν οι διαιτητές τη σέντρα. Τα σενάρια της ανόδου έχουν αναλυθεί διεξοδικά, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ. Όλοι ξέρουν τι ζητούν. Τη νίκη για να πανηγυρίσουν ή να συνεχίσουν να ελπίζουν.

Στην Ξάνθη παρά την ήττα-σοκ απο τον Εργοτέλη, σε ένα ματς που ήταν πολύ ανώτερη απο τους Κρητικούς, έχουν αφήσει πίσω αυτό το ματς και περιμένουν πως και πως τον “τελικό” με Λεβαδειακό οπού η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Με τον ξανθιώτη προπονητή Γιώργο Μαραντά να εκφράζει την σιγουριά του πως ο ΑΟΞ θα τα καταφέρει.

Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μπάμπης Τεννές που πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή, για να υπάρχει συσπείρωση σε όλο το αγωνιστικό τμήμα

Με Νίλι και 22αδα ταξίδεψε στην Ξάνθη ο Λεβαδειακός, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να ανακοινώνει τους(δείτε ΕΔΩ)

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης της ΕΠΣ Ημαθίας. Με τον συγκεκριμένο διαιτητή σε 11 ματς η Ξάνθη μετρά 7 ήττες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 νίκη ενώ ο Λεβαδειακός έχει την απόλυτη μοιρασιά σε τρία ματς με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ηττα . Δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς της τελευταίας αγωνιστικής

Share it