Search

Γ’ Εθνική: Παραμένει στην κορυφή των σκόρερ ο Αλέξης Μελισσόπουλος!

Με 4 στροφές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η μάχη μαίνεται σε όλα τα επίπεδα, με τον Ορφέα να παραμένει μόνος πρώτος ενώ μεγάλη μάχη γίνεται για την αποφυγή των 5 τελευταίων θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Μεγάλη μάχη έχουμε όμως και στον πίνακα των σκόρερ καθώς μετά απο 11 στροφές την κούρσα οδηγεί ο Ξανθιώτης επιθετικός του Ορφέα, Αλέξης Μελισσόπουλος που έχει 6 γκολ. Μαζί έχοντας τον ίδιο αριθμό τερμάτων είναι ο επιθετικός του Ηρακλή Θωμάς Τσίτας ενώ ένα γκολ λιγότερο έχουν οι Μπερούκας & Μουδούρογλου του Πανδραμαϊκού, Παυλίδης του Αετού, Πορτουλίδης του Ηρακλή και ο Θεοδωρίδης του Σοχού. Απο πλευράς Θρακιωτών πέρα απο τον Αλέξη Μελισσόπουλο που είναι στην κορυφή, στα 4 τέρματα είναι ο Βασίλης Παπούδης της ΑΕ Διδυμοτείχου, ενώ στα τρία γκολ είναι ο Κοσμάς Γκέκας του Αβάτου, ο Θοδωρής Τορομανίδης του Ορφέα Ξάνθης και ο Κώστας Πατσιώρας της Αλεξανδρούπολης. Ενώ ο πρώην του Πανθρακικού Μάρτινς και έχει πετύχει 4 γκολ και ο πρώην της Ξάνθης Μπαρέττας έχει σκοράρει 3 τέρματα.

Να σημειώσουμε πως ο Ηρακλής διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 23 τέρματα, με τους Αετό & Ορφέα να τον ακολουθούν με 21. Ο Ηρακλής είναι και η ομάδα με τον μεγαλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα έχοντας 10 διαφορετικούς σκόρερ, με τους Ορφέα, Άρη Αβάτου & Αλεξανδρούπολη να ακολουθούν με 8 διαφορετικούς σκόρερ,  ενώ από 7 διαφορετικούς σκόρερ έχουν οι ΑΕ Διδυμοτείχου, ΑΕ Ευόσμου, Απόλλων Παραλιμνίου.

Δείτε αναλυτικά τους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας που έχουν σημειώσει απο 3 γκολ και πάνω:

6 γκολ: Αλέξης Μελισσόπουλος (Ορφέας Ξάνθης), Θωμάς Τσίτας (Ηρακλης)

5 γκολ: Γιώργος Παυλίδης (Αετός Οφρυνίου), Γιώργος Μπερούκας (Πανδραμαϊκός), Νίκος Πορτουλίδης(Ηρακλής), Σωτήρης Θεοδωρίδης(Εθνικός Σοχού)Σάββας, Μουδούρογλου (Πανδραμαϊκός)

4 γκολ: Μανώλης Τσίλογλου (Αετός Οφρυνίου), Ροτζέριο Μάρτινς(Ηρακλής), Βασίλης Παπούδης(ΑΕ Διδυμοτείχου), Χρήστος Ελέζι (Αετός Οφρυνίου)

3 γκολ: Αργύρης Μπαρέττας, Δημήτρης Γαϊδαρτζής(Απόλλων Παραλιμνίου), Κώστας Πατσιώρας(Αλεξανδρούπολη), Κοσμάς Γκέκας(Άρης Αβάτου), Παύλος Χατζηδημητρίου(ΑΕ Αμπελοκήπων), Θοδωρής Τορομανίδης (Ορφέας Ξάνθης)

Share it