Search

Αποχαιρέτησε τον Βόλο και αναζητά το νέο προορισμό της καριέρας του ο Θανάσης Γκαραβέλης!

Δεν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Βόλου ο 28χρονος Κοζανίτης πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης, Θανάσης Γκαραβέλης.

Ο Γκαραβέλης αποκτήθηκε από την Ξάνθη το καλοκαίρι του 2017 και έκατσε κάτω από τα δοκάρια του του Βόλου σε 37 ματς, βοηθώντας στα μέγιστα στις δύο σεζόν των Θεσσαλών στη Super League 1. Ενώ στην ομάδα της Ξάνθης αγωνίστηκε απο το 2013 όταν και αποκτήθηκε απο την Κοζάνη και έμεινε μέχρι το 2017 έχοντας και δύο εξάμηνους δανεισμούς σε Πανθρακικό και Παναιγιάλειο.

Ο Κοζανίτης κίπερ έγραψε χαρακτηριστικά:

“Κλείνει για μένα σήμερα ο κύκλος των 2 χρόνων στην πόλη και στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλου.
2 χρόνια γεμάτα έντονες στιγμές ,κατά τη διάρκεια των οποίων γνώρισα ανθρώπους, συμπαίκτες, φίλους και δημιούργησα αληθινές σχέσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή..
Οι άνθρωποι της ομαδας με εμπιστεύτηκαν και εγώ έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό ανταποδίδοντας αυτή την εμπιστοσύνη ,ώστε να μπορώ σήμερα, ολοκληρώνοντας το συμβόλαιο μου, να φεύγω με το κεφάλι ψηλά ,υπερήφανος για την ομάδα που άνηκα και αφήνω πίσω μου !
Ευχαριστώ για όλα τον πρόεδρο κύριο Αχιλλέα Μπέο,τη διοίκηση ,τους προπονητές,τους φροντιστές και όλο το προσωπικό της ομάδας. Ειδικότερα όμως τον προπονητή μου κύριο Αντώνη Παναγιωτόπουλο που με την πολύτιμη αρωγή του δούλεψα σκληρά και εξελίχθηκα ως τερματοφύλακας. Τελος, ευχαριστώ τον κάθε έναν από τους συμπαίκτες μου, καθώς και τους φιλάθλους της ομαδας του Βόλου.
Εις το επανιδείν ..!”

http://

Με την ομάδα του Βόλου να αποχαιρετά τον 28χρονο κίπερ με πόστ στα σόσιαλ της ομάδας

http://

Share it