Search

Αλεξανδρούπολη FC: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στο ματς με Αετό

Σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας με αποδέκτη τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Αετό Οφρυνίου κ. Γιαπουτζή προέβη η Αλεξανδρούπολη FC.

Οι Εβρίτες διαμαρτύρονται για το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος τους στις καθυστερήσεις αναφέροντας ότι δεν υπήρχε παράβαση, αλλά για αποβολή που δεν είδε ο ρέφερι της συνάντησης όταν όπως αναφέρουν ο Τουμανίδης του Αετού έδωσε σφαλιάρα στον αρχηγό της Αλεξανδρούπολης Κομεσίδη.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC βρίσκεται στη δύσκολη θέση για πρώτη φορά στην 2ετή παρουσία της στην Γ εθνική κατηγορία να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για την διαιτησία.

Η απόφαση μας αυτή οφείλεται στις συμπεριφορές των διαιτητών, τελευταίο το σημερινό παιχνίδι όπου υπάρχει και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Μιλάμε για τα χοντροειδέστατα λάθη, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν ανθρώπινα και δεν υπήρχε προκατάληψη. Πιο συγκεκριμένα στο 93ο λεπτό του αγώνα ο διαιτητής Παπουτζής Θεόδωρος είδε πέναλτι εις βάρος μας, με το οποίο η φιλοξενούμενη ομάδα απέσπασε και τον βαθμο της ισοπαλίας.

Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στους παρατηρητές διαιτησίας γι αυτά τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη (αναφερόμαστε και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εύοσμο, διαιτητής τότε ο κ. Μιχαηλίδης Θεόφιλος) τα οποία συνδέονται με τον καταλογισμό ανύπαρκτων πέναλτι εις βάρος μας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ! Αυτό είδαμε εμείς και όλος ο κόσμος που παρακολουθούσε τον αγώνα ζωντανά από την Thrakinet.

Και το κερασάκι στην τούρτα; Ο ποδοσφαιριστής του Αετού, Τουμανίδης Σάββας που “έδωσε σφαλιάρα “, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ, τον αρχηγό της ομάδας μας Δημήτρη Κομεσίδη, παικτής που έχει συμμετάσχει για 6 σεζόν στην Superleague. Αξιοσημείωτο είναι πως μετά τη χειροδικία του, έστρεψε το ενδιαφέρον του στην κερκίδα βρίζοντας τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Φώτης Κοσμάς, ανάμεσα τους και ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. ΤΈΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΈΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Αετού Οφρυνίου στην πορεία του στη Γ εθνική».

Share it