Search

Συνάντηση Ζαγοράκη με αντιπροσωπεία της UEFA για την Ολιστική Μελέτη

Αντιπροσωπεία της UEFA αποτελούμενη από τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα Κέβιν Λαμούρ, τον διευθυντή εθνικών ομοσπονδιών Ζόραν Λάκοβιτς και το μέλος της διεύθυνσης εθνικών ομοσπονδιών Μάριο Γεωργίου υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Επ’ ευκαιρία της επίσκεψης, επαναδιατυπώθηκε η εμπιστοσύνη της UEFA προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας, όπως άλλωστε αυτή είχε εκφραστεί από τον Αλεξάντερ Τσέφεριν στην πρόσφατη συνάντησή τους στο Μοντρέ, στο πλαίσιο του 45ου Συνεδρίου της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Ακολούθησαν συζητήσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη με τα μέλη της αντιπροσωπείας της UEFA, παρουσία του αναπληρωτή προέδρου, Παναγιώτη Δημητρίου και του εκτελεστικού γραμματέα Ιάκωβου Φιλιππούση, με βασικό αντικείμενό τους τις επιβεβλημένες καταστατικές αλλαγές ενόψει της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, προκειμένου να γίνουν πράξη οι μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στην Ολιστική Μελέτη των FIFA-UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στον αθλητικό νόμο και συγκεκριμένα στην ανάγκη πλήρους εναρμόνισής του με τις καταστατικές αρχές των διεθνών συνομοσπονδιών.

Τέλος, παρουσία του πρόεδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας και οργάνωσης ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν.

Share it