Search

Αετός Οφρυνίου: «Ο πρόεδρος μας δέχτηκε κλωτσιές μετά το ματς με την Αλεξανδρούπολη»

Τρίτο ημίχρονο φαίνεται πως έχει το ματς της Αλεξανδρούπολης με τον Αετό Οφρυνίου.

Αυτό γιατί μετά την ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία από την Αλεξανδρούπολη (θυμηθείτε εδώ), η ομάδα του Νομού Καβάλας με δική της ανακοίνωση, κάνει λόγο για κλωτσιές που δέχτηκε μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Λαμπίδης, ενώ χαρακτηρίζει «μικροσυμπλοκές» τα όσα έγιναν στη φάση του 65΄που η εβρίτικη ομάδα ζητάει αποβολή του Τουμανίδη.

Την ίδια ώρα ο Αετός, δεν σχολιάζει τις διαιτητικές αποφάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται η Αλεξανδρούπολη, αναφέροντας απλά ότι και η ομάδα τους έχει αδικηθεί σε άλλα παιχνίδια.

Η ανακοίνωση του Αετού:

«ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ….
Μέσω του γραφείου τύπου του Αετού η διοίκηση του συλλόγου για να μην εκληφθεί η σιωπή μας σαν αδυναμία σχετικά με την ανακοίνωση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης τονίζει τα εξής:

Κύριοι στα τέσσερα χρόνια παρουσίας μας στην Γ’ Εθνική προκαλούμε κάποιον ή κάποιους από τους συντελεστές των ομάδων να μας κατηγορήσει για την φιλοξενία μας στο Οφρύνιο…

Η ομάδα αυτή κύριοι έχει δείξει και αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την διαδρομή μας…

Δεν θα μείνουμε στα σχόλια σας για την διαιτησία γιατί απλά η ομάδα μας χάνει ίσως την πρώτη θέση από ένα επιθετικό φάουλ( υπάρχει υπόδειξη του επόπτη) που μετέτρεψε σε πέναλτυ ο διαιτητής και δεν μένουμε σε αυτά…(σε ντέρμπυ φετινό)

Θα θέλαμε όμως να πείτε για τις κλωτσιές που έφαγε ο πρόεδρος μας Νίκος Λαμπιδης στο τέλος του αγώνα ερχόμενος στα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα….

Είναι νομίζουμε άδικο να κοιτάζουμε μόνο των άλλων τα στραβά ( στις μικροσυμπλοκές που έγιναν ) και να μην βλέπουμε και τα οικου μας….

Παρόλα αυτά για όλα τα άλλα η φιλοξενία ήταν πολύ καλή και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε όταν και πάλι θα συναντηθούμε….»

Share it