Search

Στενεύουν τα περιθώρια για την Ελπίδα Σαπών που γνώρισε την ήττα από τον Απόλλων Παραλιμνίου!

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Ελπίδα Σαπών από τον Απόλλων Παραλιμνίου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΘνικής.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και είχαν την κατοχή, με την Ελπίδα ωστόσο να απειλεί πρώτη με ένα σουτ του Πασχάλη που δεν ανησύχησε τον Γιαννακίδη, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απαντήσουν με ένα κόρνερ στο 34′ από τον Τσομαχασβίλι, με τον Κούτλα ωστόσο να μην προλαβαίνει να κάνει την κεφαλιά.

Στο 40′ από προσπάθεια και ασίστ του Τζαμπέγια, ο Κούτλας πλάσαρε εύστοχα για το 1-0, στο 60′ η Ελπίδα έχασε την μεγαλύτερή ευκαιρία στο ματς, με τον Γιαννακίδη να αποκρούει εξ επαφής το πλασέ του Βάσκου, στο 77′ ο Σιδηρόπουλος έκανε σωτήρια προβολή σε πλασέ του Χατζάκου, σώζωντας την ομάδα του και στο 82′ ο Νταφόπουλος απομάκρυνε εντυπωσιακά ένα σουτ του Καρυοφύλλη.

 

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιαννακίδης, Παπαδόπουλος (46΄ Τσαταλπασίδης), Τσομαχασβίλι, Γκούμαςν Νικολαΐδης, Γούλας, Κούτλας (74΄ Καρυοφύλλης), Σοφιανός (59΄ Χατζάκος), Λαδόπουλος (59΄ Γαϊδαρτζής), Τζαμπέγια (88΄ Τριανταφύλλου).

ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ ( Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Καλογρανάς, Φούντας, Πασχάλης (63΄ Ευαγγέλου), Τριαντόπουλος, Βάσκος, Τοπάλι (46΄ Μπόζης), Ρομπέρ(73΄ Βελιβασάκης).

Share it