Search

Pre Game: 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε στη Γ’ Εθνική – 11η στροφή με κομβικά ματς

Με τα παιχνίδια της 11ης στροφής συνεχίζεται την Κυριακή 16 Μαϊού στις 17:00, η δράση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με πολύ σημαντικά ματς τόσο στην κορυφή όσο και στην μάχη της παραμονής. Παράλληλα, υπάρχει και ένα θρακιώτικο και δη ξανθιώτικο ντέρμπι.

Ξεκινώντας από την ομάδα της Ροδόπης, το έργο είναι δύσκολο για την Ελπίδα Σαπών (δείτε την αποστολή της εδώ) που φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Η Ελπίδα που στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Ορφέα Ξάνθης, θα κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία.

Μετά το ρεπό της Τετάρτης και το τρίποντο άνευ αγώνα επί της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, η Αλεξανδρούπολη (δείτε την αποστολή της εδώ) υποδέχεται τον 2ο της βαθμολογίας Αετό Οφρυνίου σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Η έτερη ομάδα του Έβρου, η ΑΕ Διδυμοτείχου (δείτε την αποστολή της εδώ), φιλοξενεί τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Μετά την σημαντική της νίκη στην έδρα της Αναγέννησης Θαλασσιάς, θα προσπαθήσει απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο να πάρει βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει ζωντανή στην μάχη της παραμονής.

Στην κορυφή της βαθμολογίας θα επιδιώξει να παραμείνει ο Ορφέας Ξάνθης (δείτε την αποστολή του εδώ) που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζουν 9 βαθμοί, ωστόσο το έργο της ξανθιώτικης ομάδας δεν αναμένεται να είναι εύκολο.

Για το τέλος αφήσαμε το ντέρμπι της Ξάνθης. Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες, οι οικισμοί των οποίων ανήκουν μάλιστα και στον ίδιο δήμο, τον δήμο Τοπείρου. Ο 9ος Άρης Αβάτου (δείτε την αποστολή του εδώ) υποδέχεται την 15η Αναγέννηση Θαλασσιάς (δείτε την αποστολή της εδώ) σε ένα ματς με το δικό του ενδιαφέρον. Μονόδρομος για την Αναγέννηση φυσικά η νίκη, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή.

Για την εξέλιξη των αναμετρήσεων θα μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα του SportsAddict.gr στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Share it