Search

Pre Game: Ο αγώνας της Ξάνθης με τον Εργοτέλη με τα… μάτια του SportsAddict!

Την τύχη στα χέρια της κρατά η Ξάνθη που πέρασε για πρώτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας και αρχής γενομένης απο το σημερινό(16/5) ματς με τον Εργοτέλη(14:45, ΕΡΤ3, Sportsaddict.gr)μπορεί να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή της στην Super League 1

Η Ξάνθη είναι αήττητη για 15 παιχνίδια, ωστόσο το ζητούμενο είναι η νίκη, ώστε να πάει στην τελευταία αγωνιστική σε ένα τελικό, αφού την επισκέπτεται ο Λεβαδειακός. Άπαντες ωστόσο κοιτούν το ματς με τους Κρητικούς, άλλωστε και ο Team Manager της ομάδας Κώστας Τσαλίκης χαρακτήρισε πως είναι το πιο δύσκολο απο τα δύο(δείτε την συνέντευξη του ΕΔΩ) καθώς η ελευθερία και ο τρόπος παιχνιδιού του Εργοτέλη τον κάνει αρκετά επικίνδυνο.

Φυσικά κανείς στην Ξάνθη δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα απο τη νίκη, και ειδικά με την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού που έφερε για πρώτη φορά φέτος τους Θρακιώτες στην κορυφή της βαθμολογίας εκεί που θέλουν να μείνουν μέχρι το τέλος. Να σημειώσουμε πως στο ματς με τον Εργοτέλη αλλά και στο τελευταίο με τον Λεβαδειακό τα μέτρα θα είναι ακόμα πιο αυστηρά μετά την απόφαση της Λίγκας να μπαίνουν στο γήπεδο μόνο μέλη του Δ.Σ. και όσοι έχουν εργασία στο γήπεδο. Για να δείξει το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα το τμήμα Marketing και ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Τάσος Γιαμουρίδης παρέθεσαν γεύμα στους χορηγούς της ομάδας

Ενόψει του αγώνα με τους Κρητικούς ο Μπάμπης Τεννές πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που είχε, ευελπιστώντας οι παίκτες του να δείξουν το ίδιο απαράμιλλο πάθος και συγκέντρωση για τη νίκη. Δείτε ΕΔΩ την αποστολή της Ξάνθης.

Πάνοπλος ταξίδεψε στην Ξάνθη ο Εργοτέλης, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να παίρνει στην αποστολή 22 παίκτες. Δείτε την ΕΔΩ

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο διεθνής Γιάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Δείτε ΕΔΩ όλους τους ορισμούς

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Ξάνθη και Εργοτέλης κέρδισαν το παιχνίδι της έδρα τους η κάθε ομάδα, με τους Κρητικούς να επικρατούν με 2-1 και τους ξανθιώτες με 1-0 χάρις σε τέρμα του Μπέκα Μικελτάτζε.

Share it