Search

«Πλήρωσε» τις χαμένες ευκαιρίες η ΑΕΔ και γνώρισε την ήττα από τον Ηρακλή

Την ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων γνώρισε στην έδρα της η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου

Η ΑΕΔ είχε περισσότερες ευκαιρίες στο ματς αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί, με τον Ηρακλή να σκοράρει στην πιο σημαντική φάση που του παρουσιάστηκε.

Στο 40′ ο Παντελίδης με σουτ από τα 4ο περίπου μέτρα θα τραντάξει το δοκάρι, ενώ στο 48′ την ίδια κατάληξη θα έχει και το σουτ του Σταματόπουλου. Η ΑΕΔ θα συνεχίσει να απειλεί και να χάνει ευκαιρίες αλλά ο Ηρακλής στο 81′ με τον Πιπερτζή θα σκοράρει για το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Πλέον μένουν 4 αγωνιστικές με την ομάδα του Διδυμοτείχου να βρίσκεται 3 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, διαφορά που σίγουρα μπορεί να ανατραπεί, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η ΑΕΔ θα παίξει με ομάδες όπως ο Σοχός και ο Εύοσμος που έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής και βρίσκονται επίσης κάτω από την ζώνη. Οι άλλες δύο ομάδες που θα αντιμετωπίσει είναι σαφώς πιο δύσκολοι αντίπαλοι. Ο λόγος για τους Απόλλωνα Παραλιμνίου & Άρη Αβάτου.

Συνθέσεις:

ΑΕ Διδυμοτείχου (Χ. Μαυράκης): Δουλούδης, Θάνος (85′ Τζελέπης), Παντελίδης, Γκιντίδης, Σιδηρόπουλος, Σταματόπουλος, Γκασίδης, Βαρσαμίδης (76′ Σιναπίδης), Παπούδης (85′ Μανίκος), Γιαννιώτης, Λίτσκας (76′ Γιαννόπουλος).

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Σ. Μπαξεβάνος): Μέλκας, Αργυρίου, Παναγιωτίδης, Κοντέων, Μαγκούτης, Μάρτινς, Πιπερτζής, Ιορδανίδης, Μεληκιώτης, Χατζής, Κανακούδης

Έπαιξαν και οι: Καθάριος, Μάντικας, Κοβάτσης, Παπαδόπουλος Γ., Λίτσιος

 

Share it