Search

Λύγισε απο την πολύ ανώτερη Λάρισα η Βασίλισσα της Θράκης!

Για ένα ημίχρονο μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην πίεση της πολύ ανώτερης Λάρισας, που είναι χαρακτηριστικό πως διαθέτει και ξένες παίκτριες σε αντίθεση με το νεανικό σύνολο της ξανθιώτικης ομάδας, με τις “βυσσινί” να επικρατούν με 9-0.

Η εικόνα του πρώτου μέρους δεν έδειχνε πως θα φτάσουμε σε τέτοιο εύρος με την Λάρισα να έχει τα ηνία του αγώνα όμως η ομάδα της Ξάνθης αμυνόταν με πάθος και πείσμα. Στο 17′ η Λάσκου άνοιξε το σκορ ενώ στο 29′ μετά απο σουτ του Μούστου και απόκρουση της Μαγγοπούλου η Λάσκου πήρε το ριμπάουντ και απο κοντά έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου,

Στο 58′ η ομάδα της Λάρισας σκόραρε για το 3-0 όταν μετά απο σουτ της Ναφούλα στο δοκάρι η Μούστου πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκόρ, ενώ στο 61′ η Ναφούλα εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και απο κοντά έκανε το 4-0. Στο 78′ η Μούστου σκόραρε για το 5-0 ενώ στο 80′ μετά κεφαλιά της Ναφούλα στο δοκάρι η Ριμπάνσκα πήρε το ριμπάουντ και απο κοντά έκανε το 6-0.  Ένα λεπτό αργότερα ξανά η Ριμπάνσκα μετά απο εξαιρετική κάθετη της Μούστου σκόραρε για το 7-0, ενώ στο 87′ η Νικολαίδου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 8-0. Το τελικό 9-0 διαμόρφωσε στο 89′ η Γούλα.

Πλέον το νεανικό σύνολο του Ανέστη Αλεξούδη στρέφει την προσοχή του στο ματς της Κυριακής 23/5 με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που θα διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Μαγγοπούλου, Μαυρομάτη, Σταύρου, Κυριαζίδου, Μπουργουτζόγλου, Κατσαρού,  Καζαντζίδου, Γρηγοριάδη, Χατζηαντωνίου Μ., Τσακμάκη, Βλάχου. Αγωνίστηκαν και οι Χατζηαντωνίου Γ., Σκουμπρή, Τόλε, Κορέτσι, Χαραλαμπίδου.

Share it