Search

“Κιτρινόμαυρο” το ιστορικό πρώτο ντέρμπι ομάδων του Τοπείρου στην Γ’ Εθνική!

Ο Άρης Αβάτου ήταν ο μεγάλος νικητής του ιστορικού πρώτου αγώνα μεταξύ ομάδων του Δήμου Τοπείρου στην Γ’ Εθνική με την Αναγέννηση Θαλασσιάς, με 3-0.

Απο το πρώτο κιόλας ημίχρονο το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό με την ομάδα του Αβάτου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 26′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Γιώργου Γκουτσίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματα τους με τον Μηνά Ισπυρλίδη.  Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 82′ ο Γιώργος Ψεμματάς

Ακόμα μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Αλέξη Ξανθόπουλου που έφτασε στους 16 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολη έξοδο στους Αμπελόκηπους κόντρα στον Ηρακλή. Απο την άλλη η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού έμεινε στους 3 και θα έχει την ευκαιρία να πάρει ξεκούραστο τρίποντο καθώς έχει μπροστά της το Σιδηροχώρι και αμέσως μετά στις 26 του μήνα με τον Αετό στο Οφρύνιο.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Φιλιππίδης (Έβρου) με βοηθούς τους Κυριαζή (Θεσσαλίας) και Τερζόπουλο (Έβρου)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Αλ. Ξανθόπουλος): Νομικός, Μολώνης(75′ Βαλαβάνης), Μπουνταγκίδης(60′ Μπουλούτ, 73′ λ.τρ. Σπυριδωνίδης), Μίλλερ, Κουτσούμπας, Χριστοφορίδης, Καρίπογλου(46′ Χατζηπαπάς), Βαφειάδης, Ισπυρλίδης(46′ Ψεμματάς), Σαρηγιαννίδης Π., Γκουτσίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Απ. Κουτρουλός): Δανδανόπουλος, Καλαϊτζής, Σαρηγιαννίδης Αλ., Κουτίνης(46′ Εφεντόπουλος), Σταύρου(76′ Γκίκα), Εφέντη, Μπίλιας(56′ Τεφήκογλου), Παπαστεφάνου, Τουργαίδης Κ., Ορφανίδης(88′ Κοτζακελίνης), Καζάκης(56′ Κωφίδης)

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Share it