Search

Εντυπωσιακό πέρασμα απο το Ορφάνι για τον προελαύνων Ορφέα Ξάνθης!

Την 9η νίκη στο πρωτάθλημα και 4η μακριά απο την έδρα του πέτυχε ο Ορφέας Ξάνθης που πέρασε σαν σίφουνας απο το Ορφάνι επικρατώντας του Μέγα Αλέξανδρου με 3-1 και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας 4 στροφές πριν το φινάλε.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Θόδωρου Τορομανίδη, και λάθος εκτίμηση του κίπερ των γηπεδούχων, στο 28′ με τους ξανθιώτες να έχουν και μια φάση που ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μελισσόπουλου στο 30′. Στο 33′ η ομάδα του Μέγα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Παντελίδη με το 1-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης ήταν καταιγιστική και στο 47′ κατάφερε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ενώ στο 68′ έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ όμως η προσπάθεια του Αλέξη Μελισσόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά το τρίτο γκολ ήρθε στο 85′ με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού.

Άψογη ήταν η φιλοξενία που έτυχε η ομάδα της Ξάνθης στο Ορφάνι, η καλύτερη της χρονιάς όπως τόνιζαν οι ξανθιώτες, Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ορφέας έφτασε στους 28 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό στο γήπεδο του ΑΟΞ την Κυριακή 23 Μαίου. Η ομάδα του Μέγα έμεινε στους 16 βαθμούς και βλέπει μπροστά της το πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς με την Ελπίδα Σαπών στην Κομοτηνή.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Περικλής Παρχαρίδης με βοηθούς τους Τσακίρη και Κουβαλάκη της ΕΠΣ Δράμας

Μ. ΑΛ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Τοπαλίδης, Τουρασανίδης, Βουζουλίδης, Ζάντσιος, Αλεπίδης(58′ Τσιάτρης), Σιάκκας, Τσακιρίδης(71′ Σαββατιανός), Πολίτης(58′ Παπαδόπουλος Γ.), Παντελίδης, Δουμάνης(58′ Δαγκούλης), Αραμπατζής(68′ Παλληκαράς)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μανιάς, Καραγκιόζης(56′ λ.τρ. Κριεζής), Κατρανίτσας, Παπαδόπουλος Λ., Τζαμπάζ Χακή, Μαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ(88′ Μελισσόπουλος Ν.)0, Γκασιμπαγιαζίδης(75′ Σουκρήογλου), Μελισσόπουλος Αλ., Τορομανίδης, Πασχαλάκης(88′ Κιολέιδης)

Share it