Τη φανέλα της Κηφισιάς θα φορά και την επόμενη σεζόν ο Γρηγόρης Κοντοστάθης!

Το συμβόλαιο του με την Κηφισιά ανανέωσε ο Γρηγόρης Κοντοστάθης.

Ο Εβρίτης λίμπερο που πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με την ομάδα της Αττικής συμφώνησε σε ανανέωση συνεργασίας για ακόμη ένα έτος.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Συνεχίζει στον ΑΟΠ Κηφισιάς ο Γρηγόρης Κοντοστάθης

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Κοντοστάθη για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο Έλληνας λίμπερο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα των βορείων προαστίων για δεύτερη διαδοχική σεζόν».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Κοντοστάθης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της Κηφισιάς. Τόσο η διοίκηση όσο και τα μέλη της ομάδας με την συμπεριφορά τους απέναντι μου, έκαναν την απόφαση μου να ανανεώσω εύκολη.

Τα νέα δεδομένα στο ελληνικό βόλεϊ και οι μεταγραφικές κινήσεις όλων των ομάδων είναι σίγουρο ότι θα κάνουν το πρωτάθλημα της Volley League πιο ανταγωνιστικό. Πιστεύω ότι θα δούμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και ελπίζω τα γήπεδα να είναι ανοιχτά, ώστε οι φίλαθλοι να το απολαύσουν.

Η Κηφισιά όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχει υψηλούς στόχους. Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας δείχνουν ότι θα έχουμε ένα δυνατό σύνολο. Εύχομαι υγεία σε όλους και να επιστρέψει η κανονικότητα, αφήνοντας πίσω μας τον κορωνοϊό».

Share it