Search

Με 22 παίκτες στο “ματς της χρονιάς” στην Ξάνθη ο Εργοτέλης!

Στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη δοκιμάζεται ο Εργοτέλης την Κυριακή (16/05, 14.45 ΕΡΤ3) και μόνο η νίκη θα του αυξήσει τις πιθανότητες ανόδου. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν το απόλυτο βαθμών στα πλέι οφ, διανύουν εξαιρετική περίοδο και δεν θέλουν το παιχνίδι της τελευταίας στροφής με τον Ιωνικό να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για τους ίδιους.

Η ενημέρωση της Κρητικής ομάδας αναφέρει:

Έτοιμη για την διεκδίκηση του νικηφόρου αποτελέσματος που θα της δώσει ακόμη περισσότερες ελπίδες ανόδου, είναι η ομάδα μας η οποία σήμερα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη (14.45 , ΕΡΤ3).

Η σημερινή και τελευταία προπόνηση είχε σαν κύριο στόχο την ενεργοποίηση για το αυριανό ματς, όπου μετά την προθέρμανση ακολούθησε δίτερμα μικρής διάρκειας και εκτέλεση στατικών φάσεων.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα όσον αφορά τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές με την αποστολή που επέλεξε να έχει ως εξής:

Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Ντουμάνης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Κόλα, Neral, Σερβιλάκης, Ποζατζίδης, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης, Kwateng.

Share it