Search

Με σημαντικές επιστροφές αλλά χωρίς Χασάνογλου και Ιμέρ στο Ορφάνι για να διατηρηθεί στην κορυφή ο Ορφέας Ξάνθης!

Με τους Γιώργο Κατρανίτσα και Σουκρή Σουκρήογλου να επιστρέφουν αλλά χωρίς τον Χίντ Ιμέρ και τον Φεϊζί Χασάνογλου που συμπλήρωσε κάρτες θα ταξιδέψει στο Ορφάνι ο Ορφέας Ξάνθης για το παιχνίδι της 11ης στροφής με το τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή ψάχνει ακόμα ένα εκτός έδρας τρίποντο που θα τον διατηρήσει όχι απλά μόνο πρώτο αλλά και σε απόσταση ασφαλείας απο τις υπόλοιπες ομάδες και ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Πανδραμαϊκό στις 23 του Μήνα στο ΑΟΞ.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΠΟΤΟΛΗΠΑΡΝΑΠΡΟΙΟΛΝΑΤΟΙΜΜΕΟ ΩΡΑΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 12:30 FRESH 1. ΓΙΟΥΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2. ΜΑΝΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 3. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΡΑΝΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ 5. ΤΖΑΜΠΑΖ ΧΑΚΗ 6. ΝΤΕΛΗ ΧΑΣΑΝ KEPEM 7. AXMET ΚΟΝΤΟ 8. ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ 9. ΚΡΙΕΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 10. ΓΚΑΣΙΜΠΑΓΙΑΖΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 11. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 13. ΤΟΡΟΜΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 14. ΣΟΥΚΡΗ ΟΓΛΟΥ ΣΟΥΚΡΗ 15. ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ ΒΙΑΤΣΕΣΛΑΒ 16. ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 17.ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 18. ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 19. ΧΑΛΗÎ ΙΜΠpΑΜ AM ΤΑΝΖΟΥ 20. .ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ"

Share it