Search

Ιδανικό ντεμπούτο με γκολ για τον Νεκτάριο Κοτόπουλο με την φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας!

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας πραγματοποίησε ο Νεκτάριος Κοτόπουλος σκοράροντας μάλιστα και το πρώτο του γκολ!

Ο 19χρονος ξανθιώτης επιθετικός που αγωνίζεται στην ομάδα της Κρήτης με την μορφή του δανεισμού απο την Ξάνθη έκανε το ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΙ απέναντι στην Παναχαϊκή περνώντας ως αλλαγή στο ματς στο 73′ και στο 86′ κατάφερε να σκοράρει το πρώτο του επαγγελματικό γκολ.

Ο Νεκτάριος Κοτόπουλος που ταλαιπωρήθηκε απο τραυματισμό κατάφερε να το ξεπεράσει και να αρπάξει απο τα μαλλιά την πρώτη του ευκαιρία να αγωνιστεί ισοφαρίζοντας το σκορ σε 2-2 πριν στις καθυστερήσεις η ομάδα της Πάτρας σκοράρει για το τελικό 2-3. Με τους ιθύνοντες του συλλόγου της Ιεράπετρας να εξάρουν το μαχητικό πνεύμα του ξανθιώτη φορ και την πολύ καλή εικόνα του στην πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2

Αξίζει να σημειώσουμε πως βασικός για ακόμα ένα ματς αγωνίστηκε ο έτερος δανεικός απο τον ΑΟΞ στον ΟΦΙ, Γιώργος Τσιλιγγίρης, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό να προσθέτει ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση στην παρουσία του στην ομάδα της Ιεράπετρας.

Share it