Search

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα των σκόρερ ο Αλέξης Μελισσόπουλος, ακόμα 3 Θρακιώτες στους κορυφαίους! Οι τοπ σκόρερ του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Με 5 στροφές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η μάχη μαίνεται σε όλα τα επίπεδα, με τον Ορφέα να παραμένει μόνος πρώτος ενώ μεγάλη μάχη γίνεται για την αποφυγή των 5 τελευταίων θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Μεγάλη μάχη έχουμε όμως και στον πίνακα των σκόρερ καθώς μετά απο 10 στροφές την κούρσα οδηγεί ο ξανθιώτης επιθετικός του Ορφέα, Αλέξης Μελισσόπουλος που με το γκολ του επί της Ελπίδας έφτασε τα 6 γκολ. Μαζί έχοντας τον ίδιο αριθμό τερμάτων είναι ο επιθετικός του Ηρακλή Θωμάς Τσίτας ενώ ένα γκολ λιγότερο έχουν οι Μπερούκας του Πανδραμαϊκού, Παυλίδης του Αετού, Πορτουλίδης του Ηρακλή και ο Θεοδωρίδης του Σοχού. Απο πλευράς Θρακιωτών πέρα απο τον Αλέξη Μελισσόπουλο που είναι στην κορυφή, στα 4 τέρματα είναι ο Βασίλης Παπούδης της ΑΕΔ, ενώ στα τρία γκολ είναι ο Κοσμάς Γκέκας του Αβάτου και ο Κώστας Πατσιώρας της Αλεξανδρούπολης. Ενώ οι πρώην του Πανθρακικού Μάρτινς και Μουδούρογλου ισοβαθμούν στα 4 γκολ, ενώ ο πρώην της Ξάνθης Μπαρέττας έχει σκοράρει 3 τέρματα.

Να σημειώσουμε πως ο Ηρακλής διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 22 τέρματα, με τον Αετό να τον ακολουθεί στα 19 ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνουν οι Ορφέας Ξάνθης με 18 και οι Απόλλων Παραλιμνίου και Πανδραμαϊκός με 14. Με τον Ηρακλή να είναι και η ομάδα με τον μεγαλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα έχοντας 9 διαφορετικούς σκόρερ, με τον Ορφέα και τον Άρη Αβάτου να ακολουθούν με 8 διαφορετικούς σκόρερ,  απο 7 διαφορετικούς σκόρερ έχουν οι ΑΕ Διδυμοτείχου, ΑΕ Ευόσμου, Απόλλων Παραλιμνίου και Αλεξανδρούπολη

Δείτε αναλυτικά τους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας που έχουν σημειώσει απο 3 γκολ και πάνω:

6 γκολ: Αλέξης Μελισσόπουλος(Ορφέας Ξάνθης), Θωμάς Τσίτας(Ηρακλης)

5 γκολ: Γιώργος Παυλίδης(Αετός Οφρυνίου), Γιώργος Μπερούκας(Πανδραμαϊκός), Νίκος Πορτουλίδης(Ηρακλής), Σωτήρης Θεοδωρίδης(Εθνικός Σοχού)

4 γκολ: Μανώλης Τσίλογλου(Αετός Οφρυνίου), Σάββας Μουδούρογλου(Πανδραμαϊκός), Ροτζέριο Μάρτινς(Ηρακλής), Βασίλης Παπούδης(ΑΕ Διδυμοτείχου)

3 γκολ:  Αργύρης Μπαρέττας, Χρήστος Ελέζι(Αετός Οφρυνίου), Δημήτρης Γαϊδαρτζής(Απόλλων Παραλιμνίου), Κώστας Πατσιώρας(Αλεξανδρούπολη), Κοσμάς Γκέκας(Άρης Αβάτου), Παύλος Χατζηδημητρίου(ΑΕ Αμπελοκήπων)

Share it