Search

Αναχωρούν την Πέμπτη για το Ευρωπαϊκό της Πορτογαλίας Μιχαλεντζάκης & Καλλιτσάρης

Από τις 16 – 22 Μαΐου θα διεξαχθεί στη Μαδέρα της Πορτογαλίας το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ατόμων με αναπηρίες. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Complexo Olimpico de Piscinas da Penteada στην πρωτεύουσα Φουνσάλ όπου είχε γίνει και το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2016.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί τον 1ο από τους δυο κορυφαίους αγώνες της χρόνιας (επόμενος οι Παραολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο τον Αύγουστο) στον οποίο θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 480 κολυμβητές-τριες από 48 χώρες μιας και επιτρέπεται και η συμμετοχή αθλητών και εκτός Ευρώπης! Στην κορυφαία αυτή διοργάνωση θα λάβει μέρος και ο δικός μας Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης!

Ο Δημοσθένης θα αγωνιστεί
στις 18/5 στα 100μ. πεταλούδα ,
στις 19/5 στα 100μ. ελεύθερο,
στις 20/5 στα 50μ. ελεύθερο
και στις 21/5 στα 200μ. Μ.Α της κατηγορίας S8.

Τους αγώνες και τις προσπάθειες τόσο του Δημοσθένη όσο και των υπολοίπων Ελλήνων κολυμβητών θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ζωντανά μέσα από το link της διοργάνωσης.

Η Ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει την Πέμπτη 13 Μαΐου με τη συμμετοχή τόσο του Δημοσθένη όσο και του προπονητή του και Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Αναστάσιο Καλλιτσάρη.

 

Share it