Search

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ντέρμπι του Νέστου με τον Άρη Αβάτου στην Χρυσούπολη!

Μια αδράνεια στο 67′ έμελλε να κρίνει την έκβαση του αγώνα μεταξύ του Νέστου Χρυσούπολης και του Άρη Αβάτου, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0 σε ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή.

Το παιχνίδι δεν ήταν αντίστοιχο της δεδομένης ποιότητας των δύο ομάδων, με ελάχιστες καλές ευκαιρίες στις δύο εστίες, με τον Άρη να έχει ένα καλό σουτ του Ισπυρλίδη και εντυπωσιακή επέμβαση του Αθανασίου. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα ήρθε στο 67′ όταν μετά απο ωραία συνεργασία του Φραγκούλη με τον Δόντσο η μπάλα έφτασε στο Νομικό και εκεί που φαινόταν να ελέγχει την φάση ο Φραγκούλης εκμεταλλεύτηκε λάθος του κίπερ της ξανθιώτικης ομάδας κλέβοντας την μπάλα μέσα απο τα χέρια του χωρίς να κάνει φάουλ στέλνοντας την παράλληλα στα δίχτυα του Άρη για το 1-0 που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Βαθιά ανάσα για το Νέστο που φτάνει στους 15 βαθμούς και έχοντας παιχνίδι μπροστά της με το Σιδηροχώρι θα φτάσει ξεκούραστα στους 18 βαθμούς και πλέον η ομάδα του Θεόφιλου Χατζηστάθη στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο παιχνίδι με τον Αετό στο Οφρύνιο στις 23/5. Απο την άλλη η ομάδα του Αλέξη Ξανθόπουλου μένει στους 13 βαθμούς και σε απόσταση 2 βαθμών απο την ζώνη του υποβιβασμού και άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο Κυριακάτικο ντέρμπι του Δήμου Τοπείρου με την Θαλασσιά στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Κεφαλιάς της ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τους Βακουφτσή(Σερρών) και Ραβικάλη(Δράμας).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(Θ. Χατζηστάθης): Αθανασίου, Κλοκίδης, Μπουτζούρογλου, Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Δόντσος(89′ Τζεράκης), Γεωργιάδης, Ποδάρας, Ράμο(46′ Τσάκωνας), Μενίκου(90+ Ρέππας), Παπαδόπουλος

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Αλ. Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαπάς, Καρίπογλου, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Χριστοφορίδης, Ψεμματάς(57′ Ισπυρλίδης), Βαφειάδης, Μπουλούτ(68′ Κοτόπουλος), Σαρηγιαννίδης(68′ Μαυροκέφαλος Τ.), Γκουτσίδης(83′ Ευαγγέλου)

Share it