Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Ιωνικός-Ξάνθη!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι!

Τρίτη (3η) αγωνιστική των Play-Off της Super League 2 σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου, με την Ξάνθη να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό, στο σπουδαιότερο ματς της σεζόν, μέχρι το επόμενο. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση. Το LIVE συντονίζει ο Κώστας Νασούδης.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Την περασμένη Τετάρτη για την 2η αγωνιστική των Play-Off, η Ξάνθη επικράτησε με 0-1 του Διαγόρα Ρόδου (θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα και ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης), ενώ ο Ιωνικός ηττήθηκε με 1-0 από τα Χανιά.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των Play-Off και την βαθμολογία της Super League 2 EΔΩ.

13:53 Κλίμα τρομοκρατίας κατήγγειλε ο ΑΟΞ την Τετάρτη στο εκτός έδρας ματς με τον Διαγόρα. (Θυμηθείτε ΕΔΩ) Ευχή όλων να μην διαδραματιστούν παρόμοια περιστατικά και σήμερα.

13:55 Οι παίκτες της Ξάνθης με τον Μπάμπη Τεννέ, ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη επί του Διαγόρα. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

13:57 Προφανώς δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, με τους φίλους του ΑΟΞ να αναδεικνύουν MVP της νίκης στη Ρόδο, τον χρυσό σκόρερ, Αντώνη Καπνίδη. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:00 Με τη σειρά του ο Μπάμπης Τεννές, έφτασε τις 300 εγχώριες νίκες σε όλα τα Πρωταθλήματα. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:03 Ο Κώστας Τσαμούρης από την άλλη, πόσταρε μια φωτογραφία που συνοδεύτηκε με μια φράση όλο νόημα. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:05 To σημερινό ντέρμπυ στη Νίκαια, έχει ξεκινήσει ήδη από προχθές, με τον Δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, να στέλνει επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, σχετικά με τα μέτρα του αγώνα. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:07 Μάλιστα δεν άργησε να έρθει και απάντηση από τον Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη, ο οποίος είδε απόπειρα..σπίλωσης του Ιωνικό. (Θυμηθείτε ΕΔΩ τα όσα ανέφερε)

14:10 Παράλληλα ο αθλητικός διευθυντής του ΑΟΞ, Ανέστης Τσετινές, μίλησε στον Αθλητικό Παλμό του Νεκτάριου Αμποβιανίδη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, για τις κινήσεις της ΠΑΕ για την προστασία της ομάδας στη Νίκαια, τον ρέφερι του σημερινού αγώνα και γενικότερα για το Πρωτάθλημα της Super League 2. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:13 Μέσα σε όλα ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, δήλωσε πως την προσεχή Δευτέρα θα εισηγηθεί «λουκέτο» στο πρωτάθλημα της Super League 2, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε! (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:15 Από την πλευρά της η διοργανώτρια αρχή απάντηση με ανακοίνωση στα λεγόμενα του Υφυπουργού. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:17 Ενώ όπως ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί, τη Δευτέρα θα συγκληθεί έκτακτο ΔΣ για τις εξελίξεις. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:20 Πάμε να μπούμε ακόμα περισσότερο σε κλίμα αγώνα, μιας που έχουμε τις αρχικές εντεκάδες των δύο ομάδων:

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας, Μουμίν, Κουϊρουκίδης, Ρόλε, Βλαχομήτρος, Κάστρο.
Αναπληρωματικοί: Γκίνης, Σινγκ, Μουστάκης, Τσιριγώτης, Κονέ, Μπονέτι, Μάναλης, Τιεντσέ, Νιάσε.

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Μικελτάτζε, Τάτος, Πέτροβιτς, Τσαμούρης, Μπριλάντε, Θ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Τζούρμαν, Έμπερτ.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Στάθης, Έλιοτ, Παντελιάδης, Ντίνας, Σχρόιγεν, Σιατραβάνης, Δημούτσος, Καπνίδης.

14:23 Εντυπωσιακό κλίμα δημιούργησαν οι Xanthifans κατά την αναχώρηση της ομάδας χθες από τα Πηγάδια. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:25 Όλα τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα στον “Τελικό” της Νίκαιας, ενώ παράλληλα αγωνίζονται ο Λεβαδειακός με τον Διαγόρα Ρόδου και ο Εργοτέλης με τα Χανιά. (Θυμηθείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα και τις μεταδόσεις)

14:27 Χθες στα Play-Out ο ΟΦΙ μετά την ήττα του υποβιβάστηκε και μαθηματικά, ενώ ο Καραϊσκάκης Άρτας με το διπλό του στη Δράμα, έβαλε φωτιά στη μάχη για την παραμονή. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:30 Για να γίνει ακόμα περισσότερο αντιληπτή η σημασία του σημερινού αγώνα, διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο, διεθνής και κατά πολλούς ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή Έλληνας ρέφερι, Τάσος Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Πρώτος βοηθός είναι ο Πετρόπουλος της ΕΠΣ Αρκαδίας και δεύτερος ο Αλεξέας της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Τέταρτος είναι ο Μαλούτας της ΕΠΣ Ημαθίας.

14:33 Εκτός αποστολής για την Ξάνθη έχουν μείνει οι τραυματίες Γκαρσία, Βασίλεφ και Αλή, όπως επίσης και οι Κέλαβα, Θυμιάνης, Βόλτερς και Μυστακίδη.

14:35 Εκτός αποστολής για τον Ιωνικό βρίσκονται οι Πλατέλλας, Ματσούκας και Φαζός.

14:37 Στους 23 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στη Νίκαια, στο 30% η υγρασία και στα 4 μποφόρ ο άνεμος.

14:40 Με 4-2-3-1 παρατάσσεται ο Ιωνικός, με τον Κουιρουκίδη να ξεκινά για πρώτη φορά φέτος και να αποτελεί μια από τις τρεις αλλαγές στην αρχική εντεκάδα, σχετικά με το προηγούμενο ματς. Βλαχομήτρος και Κύργιας οι άλλες δύο διαφοροποιήσεις.

14:43 Με 4-3-3 παρατάσσεται η Ξάνθη με μια αλλαγή σε σχέση με το ματς στη Ρόδο, με τον Έμπερτ να ξεκινά βασικός και τον Δημούτσο να μένει στον πάγκο.

14:44 Οι δύο ομάδες βρίσκονται ήδη στον αγωνιστικό χώρο.

14:45 Θυμηθείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας, Μουμίν, Κουϊρουκίδης, Ρόλε, Βλαχομήτρος, Κάστρο.
Αναπληρωματικοί: Γκίνης, Σινγκ, Μουστάκης, Τσιριγώτης, Κονέ, Μπονέτι, Μάναλης, Τιεντσέ, Νιάσε.

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Μικελτάτζε, Τάτος, Πέτροβιτς, Τσαμούρης, Μπριλάντε, Θ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Τζούρμαν, Έμπερτ.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Στάθης, Έλιοτ, Παντελιάδης, Ντίνας, Σχρόιγεν, Σιατραβάνης, Δημούτσος, Καπνίδης.

14:45 Σέντρα στο μεγάλο ντέρμπυ!

1′ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στα 15 δευτερόλεπτα για τον Ιωνικό, με το σουτ του Κάστρο από το ύψος της περιοχής να περνά έξω από το αριστερό δοκάρι του Ίζο.

3′ Η Ξάνθη όπως προείπαμε παρατάσσεται με 4-3-3. Τζούρμαν και Βέρκερ στο κέντρο της άμυνας, με τον Τσαμούρη αριστερά και τον Πέτροβιτς δεξιά, Μπριλάντε, Τάσος Παπάζογλου και Έμπερτ στο χώρο του κέντρου, ο Τάτος σε ελεύθερο ρόλο και ο Μικελτάτζε με τον Θανάση Παπάζογλου στην κορυφή.

6′ Έχει ξεκινήσει πιο επιθετικά ο Ιωνικός, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και τον παράγοντα έδρα.

9′ Πρώτο σουτ από πλευράς Ξάνθης, με την προσπάθεια του Μπριλάντε να μη βρίσκει στόχο.

10′ Βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος ο Μικελτάτζε στη προηγούμενη φάση πιάνοντας το δεξί του πόδι. Δεν έχει κάτι σοβαρό ο παίκτης του ΑΟΞ.

12′ Αρκετός είναι ο κόσμος του Ιωνικού που βρίσκεται στα μπαλκόνια και στις ταράτσες περιμετρικά του γηπέδου για να παρακολουθήσει το ματς.

15′ Συμπληρώσαμε το πρώτο τέταρτο στο ματς. Στο 0-0 οι δύο ομάδες. Έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι μάχες στην αριστερή πλευρά της άμυνας της Ξάνθης όπου βρίσκονται Τσαμούρης και Τζούρμαν. Οι γηπεδούχοι έχουν μια τάση στα πρώτα λεπτά να προσπαθούν να επιτεθούν κυρίως από εκεί, τόσο λόγω του ότι ο Τσαμούρης δεν είναι “καθαρό” αριστερό μπακ, όσο επίσης και για να εκμεταλλευτούν την παρουσία του Κουιρουκίδη, ο οποίος επίσης δεν αποτελεί τόσο εξτρέμ, όσο φορ.

16′ Καλή στιγμή για τον ΑΟΞ, με τον Τάτο να πατά περιοχή μετά από καλή συνεργασία, να κάνει το δυνατό σουτ και τον Κοτσώνης να κάνει μια σωτήρια προβολή, απομακρύνοντας την μπάλα, πριν αυτή φτάσει στην εστία του Αναγνωστόπουλου.

19′ Το ματς έχει σχετικά καλό ρυθμό, με τον Σιδηρόπουλο να προσπαθεί να αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί, χωρίς να σφυρίζει αρκετά. 11 φάουλ ως τώρα στον αγώνα, και ένα κόρνερ για τον Ιωνικό.

23′ Φάουλ σε καλό σημείο για την Ξάνθη και κίτρινη κάρτα στον Γκορτσούλια, η πρώτη στο ματς.

24′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!
Ο Τάτος πήγε για απευθείας εκτέλεση, η μπάλα κόντραρε στον Ομάρ και κατέληξε στον Βέρκερ, που κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έκανε το 0-1!

26′ Παράλληλα έχει ανοίξει το σκορ και ο Λεβαδειακός κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου με τον Μυτίδη από το 7′. Στο 0-0 η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τα Χανιά. Λεβαδειακός-Διαγόρας Ρόδου 1-0, Εργοτέλης-Χανιά 0-0.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 1.Ξάνθη 48, 2.Λεβαδειακός 47, 3.Ιωνικός 47, 4.Εργοτέλης 43, 5.Χανιά 40

27′ Άλλη μια τελική για την Ξάνθη με την κεφαλιά του Τάσου Παπάζογλου από το φάουλ του Τάτου να περνά αρκετά πάνω από τα δοκάρια.

30′ Πρώτη κίτρινη και για παίκτη της Ξάνθης και συγκεκριμένα στον Ντάριλ Βέρκερ που ανέκοψε τον Κουιρουκίδη ενώ εκείνος έβγαινε στην αντεπίθεση.

32′ Απλοποιεί ακόμα περισσότερο την κατάσταση ο Λεβαδειακός που πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα στο 31′ και πάλι με τον Μυτίδη. Λεβαδειακός-Διαγόρας Ρόδου 2-0.

35′ Στο πέταλο πίσω από την εστία του Αναγνωστόπουλου βρίσκονται και οι λιγοστοί διαπιστευμένοι άνθρωποι του ΑΟΞ που ακολούθησαν την αποστολή.

36′ Στο 58% η κατοχή υπέρ του Ιωνικού.

39′ Έχει μείνει πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Τάτος, που πιάνει τον δεξιό του δικέφαλο. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Σπανός εκμεταλλεύεται την διακοπή και δίνει οδηγίες σε Γκορτσούλια και Κουιρουκίδη.

41′ Αλλάζει τον σχηματισμό του σε 4-4-2 ο Ιωνικός με τον Βλαχομήτρο να πηγαίνει πλέον αριστερά, τον Ρόλε δεξιά και τον Κουιρουκίδη στην κορυφή μαζί με τον Κάστρο.

42′ Στο έδαφος ο Πέτροβιτς, που έχει ματώσει στη μύτη, μετά από μια διεκδίκηση με τον Κουιρουκίδη. Ο Τάτος έχει επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο μένει να φανεί αν μπορεί να συνεχίσει στο 100%.

43′ Την ίδια ώρα τείνουν να οξυνθούν τα πνεύματα, με τον Τάτο να έχει διάλογο με τον τέταρτο και την κερκίδα. Κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Ξάνθης.

44′ Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Πέτροβιτς, που συνεχίζει να αιμορραγεί και ετοιμάζεται αλλαγή για τον ΑΟΞ.

45′ Συμπληρώσαμε τα 45′, να δούμε πόσες θα είναι οι καθυστερήσεις, μιας που οι διακοπές ήταν αρκετές.

45+1′ Τώρα η αλλαγή του ΑΟΞ με τον Δημούτσο να περνά στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα αλλάζει και ο σχηματισμός της Ξάνθης όπως όλα δείχνουν, που μετατρέπεται σε 3-4-3.

45+4′ Πέντε είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων. Μπήκαμε στο 4ο.

15:36 Τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο. Η Ξάνθη πηγαίνει στα αποδυτήρια, όντας μπροστά στο σκορ, με το γκολ του Βέρκερ από το 24′. Ιωνικός-Ξάνθη 0-1.

15:38 Ημίχρονο και στα άλλα δύο ματς. Λεβαδειακός-Διαγόρας Ρόδου 2-0, ενώ έχει ανοίξει το σκορ και ο Εργοτέλης από το 42′ με τον Θρακιώτη αρχηγό του, Χρήστο Μπάτζιο. Εργοτέλης-Χανιά 1-0.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 1.Ξάνθη 48, 2.Λεβαδειακός 47, 3.Ιωνικός 47, 4.Εργοτέλης 45, 5.Χανιά 39

15:41 Εδώ βλέπουμε και την “αυστηρή” τήρηση των μέτρων..ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν περίπου 100 ακόμα φίλαθλοι του Ιωνικού από την άλλη μεριά του μπουθ.

15:44 Τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

15:47 Ο Ιωνικός στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή και πίεσε αρκετά την Ξάνθη κύριως στο τελευταίο δεκάλεπτο, κλείνοντας τον ΑΟΞ στα καρέ του, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να ανησυχήσει τον Ίζο. Από την άλλη ο ΑΟΞ αμύνεται σωστά ως τώρα και στη μοναδική του ουσιαστική ευκαιρία, βρήκε το γκολ που του έχει δώσει το προβάδισμα.

15:50 Είναι σίγουρο πως ο Ιωνικός θα προσπαθήσει να βάλει ακόμα περισσότερο νεύρο στο παιχνίδι του και ως εκ τούτου την Ξάνθη την περιμένει ένα πιο δύσκολο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν αρκετά βιαστικοί και ανυπόμονοι στις προσπάθειες τους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο ΑΟΞ θα πρέπει να είναι προσεκτικός με τον νέο του σχηματισμό σε 3-4-3 μετά την αναγκαστική αλλαγή του Πέτροβιτς. Δεν αποκλείεται ο Μπάμπης Τεννές να αλλάξει εκ νέου το σύστημά του, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

15:51 Δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές μετά την ανάπαυλα.

15:52 Σέντρα στο δεύτερο μέρος!

47′ Η Ξάνθη πλέον αγωνίζεται με τον Τάσο Παπάζογλου στο κέντρο της άμυνας και τους Βέρκερ και Τζούρμαν δίπλα του. Αριστερά είναι ο Τσαμούρης, δεξιά ο Μπριλάντε, ο Δημούτσος με τον Έμπερτ στα χαφ, ο Τάτος δεξιά στην επιθετική γραμμή, ο Μικελτάτζε αντίστοιχα αριστερά και ο Θανάσης Παπάζογλου στην κορυφή.

50′ Απειλεί με τον Παπαγεωργίου ο Ιωνικός με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, που διώχνει εντυπωσιακά και με δυσκολία σε κόρνερ ο Ίζο.

53′ Διπλή αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Τσαμούρης αφήνει τη θέση του στον Παντελιάδη και ο Τάτος, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, στον Σιατραβάνη.

54′ Δοκάρι για την Ξάνθη!
Μεγάλη ευκαιρία για τους Θρακιώτες με το σουτ στην κίνηση του Θανάση Παπάζογλου μετά τη σέντρα του Σιατραβάνη από τα δεξιά, να καταλήγει στη ρίζα της αριστερής δοκού του Αναγνωστόπουλου.

57′ Πιέζει πολύ ο Ιωνικός, που έχει κλέισει την Ξάνθη στο δικό της μισό.

58′ Διπλή αλλαγή για τον Ιωνικό. Ο Γκοτσούλιας αφήνει τη θέση του στον Νιάσε, ενώ και ο Μάναλης περνά στο ματς αντί του Κουιρουκίδη.

59′ Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για χέρι του Μικελτάτζε. Η μπάλα φαίνεται όντως να βρίσκει στο χέρι του παίκτη της Ξάνθης, όμως βρισκόταν στη φυσική του θέση και ο Σιδηρόπουλος που ήταν κοντά στη φάση άφησε το ματς να συνεχιστεί.

60′ Κίτρινη κάρτα στον Βλαχομήτρο για ένα δυνατό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.

61′ Όπως πληροφορείται το SportsAddict, ο ιατρός αγώνα δεν δίνει άδεια στο ασθενοφόρο να μεταφέρει τον Πέτροβιτς στο Νοσοκομείο!

62′ Κίτρινη κάρτα στον Παντελιάδη για μαρκάρισμα στον Βλαχομήτρο.

63′ Ο Λεβαδειακός έχει πετύχει τρίτο τέρμα με πέναλτι του Θεοχάρη στο 62′, ενώ ο Εργοτέλης σκόραρε ξανά με τον Μανουσάκη στο 48′. Λεβαδειακός-Διαγόρας Ρόδου 3-0, Εργοτέλης-Χανιά 2-0.

64′ Σουτ του Μπριλάντε από αρκετά μέτρα, μπλόκαρε εύκολα ο Αναγνωστόπουλος. Στο 68% η κατοχή υπέρ των γηπεδούχων.

65′ Σέντρα του Παπαγεωργίου στην καρδιά της άμυνας, ο Μάναλης έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Ίζο.

67′ Νιάσε και Ρόλε συνεργάστηκαν άψογα, ο πρώτος πάτησε περιοχή, όμως ο Βέρκερ με ένα φοβερό τάκλιν, πήρε τη βουκιά από το στόμα του παίκτη του Ιωνικού και έσωσε τον ΑΟΞ.

67′ Σουτ στην κίνηση από τον Θανάση Παπάζογλου, από μακρινή απόσταση, η μπάλα άουτ. Προσπάθησε να αιφνιδιάσει ο φορ της Ξάνθης.

68′ Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Πέτροβιτς έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη και διάσειση!

70′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!
Κόντρα στη ροή του ματς, η Ξάνθη αποδεικνύεται κυνική στην αντεπίθεση. Μετά από μια ωραία ομαδική προσπάθεια, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Έμπερτ, εκείνος έκανε τη σέντρα και ο Θανάσης Παπάζογλου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Δεύτερο γκολ για τον φορ της Ξάνθης στη σεζόν.

71′ Είδε και κάρτα ο Θανάσης Παπάζογλου που έβγαλε την φανέλα κατά τον πανηγυρισμό του.

72′ Αλλαγή για τον Ιωνικό. Ο Σινγκ στη θέση του Κοτσώνη.

73′ Κίτρινη στον Κομοτηναίο χαφ του Ιωνικού, Χουσεΐν Μουμίν, που ανέτρεψε τον Θ. Παπάζογλου πριν φύγει στη κόντρα.

74′ Διπλή αλλαγή για την Ξάνθη, που ολοκληρώνει τις κινήσεις της. Ο Ντίνας στη θέση του Μικελτάτζε, που είδε και κάρτα για καθυστέρηση και ο Καπνίδης αντικαθιστά τον Έμπερτ.

77′ Έχει πέσει αισθητά ο ρυθμός τους ματς μετά το 0-2, ενώ και ο Ιωνικός έχει χάσει μερικά μέτρα, από εκεί που είχε κλείσει την Ξάνθη στην περιοχή της.

80′ Κλείνει τις αλλαγές του και ο Ιωνικός. Ο Μπονέτι περνά στη θέση του Βλαχομήτρου και ο Μουστάκης αντί του Παπαγεωργίου.

82′ Τάσος Παπάζογλου και Ίζο έχουν μείνει πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο, μετά από μια σύγκρουση σε ένα φάουλ του Ιωνικού προς την περιοχή της Ξάνθης.

85′ Αν παραμείνει αυτό το 0-2 μέχρι τέλους θα σημάνει το 9ο σερί αήττητο ματς της Ξάνθης απέναντι στον Ιωνικό. Θυμίζουμε πως φέτος η Ξάνθη κέρδισε με 1-0 στα Πηγάδια, ενώ στην κανονική διάρκεια το ματς στη Νίκαια έληξε με 1-1.

87′ Απίστευτη απόκρουση του Ίζο. Ο Μουστάκης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μάναλης έκανε την κεφαλιά και ο Ίζο με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα και είπε όχι στον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής για τον Ιωνικό τη φετινή σεζόν. Έχει τραυματιστεί στην ίδια φάση και πάλι ο Τάσος Παπάζογλου.

88′ Κίτρινη στον Ρόλε που πήγε με άγριες διαθέσεις προς τον πεσμένο Παπάζογλου, ενώ στη συνέχεια τα έβαλε και με τον Τζούρμαν.

90′ Επέστρεψε στο ματς ο Τάσος Παπάζογλου, την ώρα που συμπληρώνουμε τα 90′. Εφτά θα είναι τα λεπτά του επιπλέον χρόνου.

90+2′ Ήταν πραγματικά άσχημος ο τρόπος που χτύπησε ο Πέτροβιτς, που δεν μπορούσε να συνέλθει, όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία:

 

90+5′ Έχουν ολοκληρωθεί τα άλλα δύο ματς, με τον Λεβαδειακό να πετυχαίνει και τέταρτο τέρμα με τον Συμελίδη στο 88′. Λεβαδειακός-Διαγόρας Ρόδου 4-0, Εργοτέλης-Χανιά 2-0.

16:45 Τέλος! Η Ξάνθη φεύγει με το διπλό από την Νίκαια με 0-2, παραμένει αήττητη για 15ο σερί ματς και ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

16:48 “Δεν είδα κάποιο ντέρμπυ σήμερα. Είδα μόνο μια ομάδα να παίζει στο γήπεδο. Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν. Όλη την εβδομάδα όλα τα κανάλια, ακόμα και τα κρατικά, μιλούν αρνητικά για τον Ιωνικό, προσπαθώντας να λοιδωρήσουν την προσπάθεια που γίνεται. Αν λοιπόν δεν θέλουν εμάς, αλλά αυτούς που δεν πληρώνουν ούτε συμβόλαια ούτε μια δραχμή, ας τους έχουν.”, δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Ιωνικού κύριος Σπανός.

16:51 Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ της σπουδαίας νίκης του ΑΟΞ.

16:54 Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία των Play-Off της Super League 2.

16:57 Η Ξάνθη μπορεί να μην είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όμως εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, αποδείχθηκε κυνική και έφυγε με το διπλό από τη Νίκαια, έχοντας σε πολύ καλή μερά σχεδόν όλους τους παίκτες της. Ο Ιωνικός από την άλλη πίεσε όσο μπορούσε την Ξάνθη, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ίζο. Πάνω που οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση, ήρθε το 0-2 και εκεί έγινε το game over. Φάνηκαν για τους γηπεδούχους σήμερα οι ασπουσίες των Πλατέλλα και Ματσούκα, που έχουν βοηθήσει πολύ στη διάρκεια της σεζόν.

17:00 Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Καλό απόγευμα!

Share it