Search

ΑΟΞΑΡΑ για κούπα πάτησε τον Ιωνικό στη Νίκαια και σκαρφάλωσε στην κορυφή!

Τεράστια εμφάνιση και νίκη για την ψυχωμένη Ξάνθη μέσα στη Νίκαια με 2-0 επί του Ιωνικού, γκρεμίζοντας τον απο την κορυφή που πλέον φιγουράρει η ίδια!

Η ξανθιώτικη ομάδα επικράτησε με 0-2 επί του Ιωνικού στο γήπεδο της Νεάπολης, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση της Κυριακής τα σημείωσε ο Βέρκερ στο 24′ με προβολή και ο Θ. Παπάζογλου με κεφαλιά στο 70′, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα της 14ης φετινής επιτυχίας της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ που επέκτεινε το αήττητο σερί της στα 15 παιχνίδια.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), με α’ βοηθό τον Τρύφωνα Πετρόπουλο (ΕΠΣ Αρκαδίας), β’ βοηθό τον Ηλία Αλεξέα (ΕΠΣ Μεσσηνίας) και 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Μαλουτά (ΕΠΣ Ημαθίας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Παπαγεωργίου (79′ Μουστάκης), Κύργιας, Κοτσώνης (72′ Σινγκ), Γκοτσούλιας (58′ Νιασέ), Μουμίν, Κουιρουκίδης (58′ Μάναλης), Ρόλε, Βλαχομήτρος (79′ Μπονέτι), Κάστρο.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (45+’ λ.τρ. Δημούτσος), Τσαμούρης (53′ Παντελιάδης), Παπάζογλου Τ., Βέρκερ, Τζούρμαν, Μπριλάντε, Έμπερτ (74′ Καπνίδης), Μικελτάτζε (74′ Ντίνας), Τάτος (53′ Σιατραβάνης), Παπάζογλου Θ.

Share it