Search

Έμεινε στο μηδέν με το Νέστο Χρυσούπολης η ΑΕΔ

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες στο Διδυμότειχο, η ΑΕΔ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με το Νέστο Χρυσούπολης για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Τόσο η ΑΕΔ όσο και ο Νέστος τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, με τους Εβρίτες να διαμαρτύρονται για την αποβολή που δέχτηκαν.

Στο 15′ πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι όταν ο Μενικού από κοντά δεν θα νικήσει τον Κυριακίδη, με τον γκολκίπερ να αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ. Στο 23′ ο τερματοφύλακας της ΑΕΔ θα διώξει με τις γροχθιές μία επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Νέστου. Στο 35′ η ομάδα της Χρυσούπολης θα έχει ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με εκτέλεση φάουλ να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος και στο 64′ γκολ για το Νέστο θα ακυρωθεί ως οφσάιντ, ενώ στο 68′ ο Γκιντίδης θα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω. Απόφαση αρκετά αυστηρή από τον ρέφερι της συνάντησης που θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους. Κατά την διάρκεια των διαμαρτυριών με κίτρινη κάρτα θα παρατηρηθεί ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΔ. Οι Θρακιώτες θα γίνουν πιο απειλητικοί με τη είσοδο του Λίτσκα στο 65′, αλλά δεν θα μπορέσουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 75′ ο Βαγγέλοβ θα απειλήσει με μακρινό σουτ για το Διδυμότειχο, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 89′ δεύτερη κίτρινη κάρτα θα δει ο Γαβριήλ από πλευράς Νέστου και θα αποβληθεί αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης χαρακτήρισε η ΑΕΔ τον διαιτητή με την παρακάτω ανάρτηση: «Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχτηκε σήμερα η ομάδα μας με τον πάντα δυνατό Νέστο Χρυσουπολης. Σε ένα παιχνίδι που για πολλοστή φορά αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης καθώς με τις αποφάσεις του έκρινε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Με ειρωνείες, γελάκια και εξυπνάδες κατάφερε να εξοργίσει τους πάντες και να γίνει το επίκεντρο του αγώνα ,ανάποδα στηρίγματα, ανύπαρκτες κόκκινες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις χωρίς καμία αιδώ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα και από τις 2 ομάδες γιατί έδειξαν ότι το ποδόσφαιρο για κάποιους είναι απλά ένα παιχνίδι». 

ΑΕ Διδυμοτείχου: Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Γκιντίδης, Σιδηρόπουλος, Σταματόπουλος, Βαγγέλοβ (78′ Γκασίδης), Βαρσαμίδης, Γιαννιώτης (65′ Λίτσκας), Παπούδης (85′ Γκαϊδατζής), Γιαννόπουλος (85′ Τζελέπης).

Share it