Search

Η Ελπίδα Σαπών τις ευκαιρίες η ΑΕ Ευόσμου το τρίποντο! Άδικη ήττα για τους Ροδοπίτες

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις Σάπες με θετικό αποτέλεσμα η Ελπίδα που παρότι είχε διψήφιο αριθμό τελικών γνώρισε την ήττα με 1-0 απο την ΑΕ Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της εξ’ αναβολής 4ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν η απόλυτη κυρίαρχη του αγώνα έχοντας 7 τελικές στην αντίπαλη εστία, χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Μπαίμάκη, κάτι που κατάφεραν οι γηπεδούχοι στην πρώτη αξιόλογη στιγμή τους στο 49′ με τον Πολιανίδη. Ένα γκολ που διατήρησαν μέχρι το τέλος και έτσι πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που τους ανεβάζει στους 10 βαθμούς ενώ η ομάδα των Σαπών έμεινε στους 11.

Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 11′ με τον Μπόζη μετά απο ωραίο συνδυασμό των παικτών της Ελπίδας να κάνει την προβολή ομως ο Μπαϊμάκης ήταν σε σωστή θέση, ενώ στο 13′ η ομάδα του Ευόσμου απάντησε με κεφαλιά του Μπονέρη που πέρασε λίγο άουτ. Στο 22′ η ομάδα των Σαπών άγγιξε το γκολ όταν το δυνατό σουτ του Ρομπέρ έδιωξε ο Καρανδρέας και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, ενώ στο 26′ ξανά ο Ρομπέρ είχε την ευκαιρία για γκολ όμως αυτή την φορά τον σταμάτησε ο Μπαϊμάκης, με τον πολύπειρο Γάλλο μεσοεπιθετικό της Ελπίδας δύο λεπτά αργότερα να γίνεται αναγκαστική αλλαγή.

Στο 38′ η ομάδα των Σαπών απείλησε εκ νέου όταν μετά απο ωραίοα συνεργασία του Βάσκου με τον Τοπάλι το σουτ του τελευταίο πέρασε ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 40′ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Τοπάλι και κακό διώξιμο των αμυντικών ο Μεμέτ κατέβασε ωραία την μπάλα και μετά απο μια τρίπλα έκανε το σουτ εντός περιοχής με την μπάλα να περνά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε η Ελπίδα το έκανε η ομάδα του Ευόσμου που στο 49′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μετά απο δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Πολιανίδη που έστειλε με αριστερό χτύπημα την μπάλα στο γάμα της εστίας του Νταφόπουλου. Στο 53′ η Ελπίδα προσπάθησε να αντιδράσει όμως το πλασέ του Βάσκου πέρασε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του ίδιου στο 70′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Τοπάλι. Στο 81′ ο Νταφόπουλος κράτησε το σκορ αποκρούοντας το σουτ του Πολιανίδη, ενώ η τελευταία καλή στιγμή ανήκε και αυτή στην Ελπίδα με τον Τζωρτζάκη να κάνει το γέμισμα στο 92′ όμως η κεφαλιά του Κωσταρέλλη δεν βρήκε στόχο.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αναστάσιος Ασβεστόπουλος(Κιλκίς) με βοηθούς τους Αναστάσιο Ζιγκερίδη και Λάζαρο Μαυρίδη της ΕΠΣ Κιλκίς

ΑΕ Ευόσμου(Κ. Κορμαρής): Μπαϊμάκης, Παχιός(90′ Σαμπιασβίλι), Πολιανίδης, Μακρόπουλος, Κύρκου, Κουλάκου, Ντόκου(93′ Ζουμπούλης), Βουτσάς, Κιλιντάρης(66′ Λάμι) , Καρανδρέας(46′ Καπαγιαννίδης), Μπονέρης(66′ Παπακωνσταντίνου)

ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ(Β. Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Φουντάς, Κωσταρέλλης, Σιδηρόπουλος, Βάσκος, Τριαντόπουλος(76′ Ευαγγέλου), Μπόζης, Τοπαλι, Ρομπέρ(29′ λ.τρ. Μεμέτ Εμρέ)

Share it