Search

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε από τον πολύ ισχυρό Άρη η Βασίλισσα Θράκης!

Την ήττα με 0-5 γνώρισε από τον Άρη η Βασίλισσα Θράκης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Α’ Εθνικής γυναικών.

Οι Ξανθιώτισσες για ένα ακόμα ματς κατέβαλαν υπέρμετρη και φιλότιμη προσπάθεια κόντρα σε μια πολύ ισχυρή και ιστορική ομάδα όπως ο Άρης, με συνεχή παρουσία στην κορυφαία κατηγορία. Το έργο των κοριτσιών του Ανέστη Αλεξούδη ήταν αναμενόμενο πως θα ήταν πολύ δύσκολο, με τη Βασίλισσα να είναι πλήρως προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα, έχοντας σε καλή μέρα και την Μαγγοπούλου στην εστία, που πραγματοποίησε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις. Ο Άρης από την άλλη έκανε το παιχνίδι του και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο με τις έμπειρες παίκτριες που διαθέτει έφτασε στην τέταρτή του νίκη στο Πρωτάθλημα.

Μόλις στο 9′ η Σαΐχ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αστοχώντας προ κενής εστίας, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, μετά το γέμισμα της Προξένου. Στο 21′ το μονοκόμματο πλασέ της Τζόρτζεβιτς από κοντινή απόσταση πέρασε μόλις άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, η Κοκοβιάδου δεν έκανε καλό κοντρόλ και οι αμυντικοί της Βασίλισσας απομάκρυναν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 28′ από κόρνερ της Μαλισιώρα, η Κοκοβιάδου έκανε με κεφαλιά το 0-1, ενώ ένα λεπτό αργότερα η Μαγγοπούλου πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στο κοντινό πλασέ της Σαΐχ. Στο 39′ έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, η Προξένου με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2 και στο 45′ η ίδια παίκτρια αφού πρώτα είδε την Μαγγοπούλου να αποκρούει ενστικτωδώς το πλασέ της, λίγα λεπτά αργότερα πλάσαρε για το 0-3.

Στο 51′ η Μαυρομάτη απομάκρυνε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά της Νταφοπούλου και στο 53′ η Μαγγοπούλου απομάκρυνε την ύστατη στιγμή την κεφαλιά της Τζόρτζεβιτς. Στο 54′ η Μοσχίδου με κοντινό πλασέ έκανε το 0-4 και στο 66′ η Κοκοβιάδου μετά από φάση διαρκείας, διαμόρφωσε με κοντινή προβολή το 0-5. Τέλος να σημειωθεί πως η Βασίλισσα ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτριες, λόγω της αποβολής της Ευθυμιάδου στο 86′ με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιουμπάρας με βοηθούς την Νικολαΐδου και τον Οικονομίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βασίλισσα Θράκης (Αλεξούδης): Μαγγοπούλου, Κυριαζίδου, Σταύρου, Μαυρομάτη, Κατσαρού (76′ Χατζηαντωνίου), Μπουργουτζόγλου, Γρηγοριάδη (65′ Τόλε), Καζαντζίδου, Τσακμάκη (76′ Χασιώτη), Βλάχου, Σκουμπρή (35′ Ευθυμιάδου).

Άρης (Μπέλλας): Βίκα, Νταφοπούλου (81′ Κούρο), Θεοδωράκη (81′ Παναγιωτίδου), Πελεκούδα, Αναστασιάδου, Τζόρτζεβιτς, Σαΐχ (70′ Σαββίδου), Μαλισιώρα, Προξένου (46′ Παρούση), Κοκοβιάδου, Μοσχίδου (57′ Γάτσιου).

Share it