Search

Βαθιά βαθμολογική ανάσα με νίκη-χρυσάφι για τον Άρη Αβάτου επί της ΑΕ Αμπελοκήπων!

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε ο Άρης Αβάτου στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕ Αμπελοκήπων, με τους ξανθιώτες να επικρατούν με 4-0 και να παίρνουν βαθιά βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 10 βαθμούς και την 9η θέση

Στο πρώτο μέρος και μετά απο ένα μοιρασμένο πρώτο 20λεπτο, με το Άβατο να έχει ελαφρά υπεροχή στην κατοχή μπάλας, η ομάδα της Ξάνθης απείλησε πρώτη στο 21′ με το φάουλ του Γκουτσίδη να περνά ελάχιστα άουτ. Ενώ απο στημένη μπάλα ήρθε και το γκολ της ξανθιώτικης ομάδας όταν στο 27′ μετά απο εξαιρετικό χτύπημα του Σαρηγιαννίδη με ωραία γυριστή κεφαλιά ο Στέφανος Μίλλερ την έστειλε στα δίχτυα του Βεζιρίδη για το 1-0. Μετά το γκολ η ομάδα των Αμπελόκηπων προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο και στο φινάλε του αγώνα απείλησε με δύο πολύ μεγάλες στιγμές, αρχιά στο 43′ με τον Τοπι να αστοχεί απο πλεονεκτική θέση ενώ στο 45′ ο Τουματζίδης βγήκε απέναντι στο Νομικό έκανε το πλασέ με τον Κουτσούμπα να διώχνει πάνω στην γραμμή κρατώντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Με την σέντρα του δευτέρου μέρος η ομάδα της Ξάνθης μπήκε δυνατά και με τον Ισπυρλίδη σκόραρε για το 2-0 στο 52′. Με τους ξανθιώτες να είναι άκρως ευδιάθετη επιθετικά απειλώντας με Μολώνη και Σαρηγιαννίδη για να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το σκορ. Κάτι που κατάφεραν στο 73′ μετά απο ωραία συνεργασία Χατζηπαπά και Βαφειάδη με τον τελευταίο με ωραίο τελείωμα να διαμορφώνει το 3-0, ενώ στο 81′ ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης με υπέροχο κοντρόλ και δυνατό σουτ εκτός περιοχής την έστειλα στα δίχτυα για το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία πλέον η ομάδα του Αβάτου ρίχνει την προσοχή της στο πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής με την Αλεξανδρούπολη στο ΑΟΞ, ενώ η ΑΕ Αμπελοκήπων θα αγωνιστεί στην Κομοτηνή με την Ελπίδα Σαπών. Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αριστοτέλης Κωστούλας(Άρτας) με βοηθούς τους Κώστα Καρακασίδη και Θανάσης Δόδογλου της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Αλ. Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαπάς, Κουτσούμπας, Μίλλερ, Καρίπογλου(74′ Μπουνταγκίδης), Βαφειάδης(74′ Τσάπαρης), Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης, Γκουτσίδης(46′ Μολώνης), Μπουλούτ(56′ Ψεμματάς), Κοτόπουλος(46′ Ισπυρλίδης)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Θ. Ματρακούκας): Βεζιρίδης, Τουματζίδης, Κυσσίδης Θ.(55′ Αμανατίδης), Τσερκέζος, Καραγιαννίδης(55′ Τρελόπουλος), Στεργιανός, Τόπι, Χατζηδημητρίου(73′ Ηλιόπουλος), Στάικος, Περσίδης(87′ Νικολαίδης), Καραγκιοζίδης

Share it