Search

“Τρομοκρατία” κατά του ΑΟΞ στην Ρόδο με βεγγαλικά, προσπάθεια για χειροδικία σε βάρος παικτών και τρυπημένα μπουκάλια!

Σε πρωτοφανή ακόμα και για τα δεδομένα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής καταγγελίες προχώρησε η ΠΑΕ Ξάνθη, με τον Team Manager της ομάδας Κώστα Τσαλίκη να προχωρά σε μηνύσεις!

Βλέπετε η αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας έτυχε ντροπιαστικής φιλοξενίας, παίρνοντας μάλιστα κλίμα απο το βράδυ της Τρίτης όταν  έξω από το ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα βρέθηκαν κάποιοι άγνωστοι που έριξαν βεγγαλικά και μολότωφ – μπουρλότα με σκοπό να ξυπνήσουν οι παίχτες και να δημιουργηθεί αναστάτωση. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές όπως ήταν φυσικό αναστατώθηκαν και φοβήθηκαν καθώς δεν έχουν αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να κοιμηθούν. Όχι πως οι Έλληνες έμειναν αδιάφοροι αλλά κατάλαβαν το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν στο γήπεδο.

Σήμερα την ώρα άφιξης στο γήπεδο, στην είσοδο, περίμεναν συγκεντρωμένα 50-60 άτομα τα οποία επιτέθηκαν φραστικά και προσπάθησαν να χειροδικήσουν τα μέλη της αποστολής και φυσικά τους ποδοσφαιριστές. Το ότι δεν το κατάφεραν οφείλεται στην δραματική προσπάθεια 2-3 ανθρώπων.  Το αποκορύφωμα και το πλέον ξεδιάντροπο ήταν ότι τα νερά τα οποία προσφέρουν παραδοσιακά οι γηπεδούχοι προς τους φιλοξενούμενους είχαν μικρές τρύπες πάνω στα καπάκια, τρύπες που προήλθαν από βελόνα ένεσης!!! Με την ομάδα της Ξάνθης να δίνει τα τρυπημένα μπουκάλια για εργαστηριακές εξετάσεις και αναμένει τα αποτελέσματα

Όπως ήταν φυσικό ο Team Μanager Κώστας Τσαλίκης πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση για να καταγγείλει τα παραπάνω γεγονότα με αποτέλεσμα η Αστυνομική Διεύθυνση να προβεί σε προανακριτική εξέταση.

Η καλύτερη απάντηση δόθηκε απο τους ξανθιώτες βέβαια στο γήπεδο, με την μεγάλη νίκη που πέτυχαν(δείτε ΕΔΩ) 

Share it