Search

Η Αλεξανδρούπολη πήρε και πάλι ζωή με το άνοιγμα της εστίασης (+photos)

Τις πόρτες τους άνοιξαν και πάλι από σήμερα οι καφετέριες στην Αλεξανδρούπολη μετά από 6 μήνες, με τους ιδιοκτήτες στο «πόδι» από το πρωί προκειμένου να στρώσουν τα τραπέζια στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων τους.

Από την πρώτη κιόλας μέρα κανένα τραπέζι δεν έχει έμεινε ελεύθερο. Σε μερικές περιπτώσεις δεν έλειψε και η αναμονή των πελατών οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά να αδειάσει κάποιο τραπέζι. Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος ξεχύθηκε και απόλαυσε τόσο την ηλιόλουστη μέρα σε όλα τα σημεία της πόλης σε καφέ που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη αλλά και στα κεντρικά καφέ της Αλεξανδρούπολης.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που επέλεξε να επισκεφτεί τις καφετέριες της πόλης και να ζήσει ξανά στιγμές χαλάρωσης με γνωστούς και φίλους.

Τα καταστήματα εστίασης άνοιξαν όπως είναι γνωστό αποκλειστικά τους εξωτερικούς τους χώρους σύμφωνα με τους κανόνες που προβλέπονται από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Τήρηση αποστάσεων μεταξύ των καθισμάτων, οι πελάτες μόνο καθήμενοι, η μουσική απούσα και οι μάσκες υποχρεωτικές είναι μερικά από τα μέτρα που πρέπει να τηρηθούν προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά η λειτουργία των μαγαζιών.

Πηγή: focustonevro.gr

Share it