Search

Παίκτης του Φοίνικα Σύρου ο Τζούριτς!

Ο Φοίνικας Σύρου τάραξε τα νερά του βόλεϊ με την απόκτηση του Εβρίτη Μίταρ Τζούριτς ως κεντρικού μπλοκέρ και εφόσον ο ελληνοποιημένος παίκτης είναι καλά στην υγεία του θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για κίνηση ματ, αφού ο υγιής Τζούριτς θα είναι μακράν ο κορυφαίος κεντρικός του πρωταθλήματος και από τους καλύτερους παίκτες. Ο Φοίνικας μπήκε δυνατά στην απόκτηση του μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού, του έκανε μεγαλύτερη πρόταση από αυτήν που διαπραγματευόταν με τον πρωταθλητή και τον έκανε δικό του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του fosonline.gr, ο σχεδιασμός του Φοίνικα προχωράει και ξεκινά με δυο πρώην συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και την Εθνική, τον Μίταρ Τζούριτς και τον Ανδρέα Φράγκο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ο ξένος προπονητής που θα επιλέξει τον πασαδόρο και θα προπονήσει τον Σλοβένο Στερν. Το δίδυμο των ακραίων θα είναι Φράγκος-Στερν και με την απόκτηση των δύο Ελλήνων μπορεί πλέον να πάρει ξένο πασαδόρο, ξένο κεντρικό, αλλά και ξένο λίμπερο, τον Φέι Κουπόνο, ενώ δεν αποκλείεται τη δεύτερη θέση κεντρικού να καλύψει ο Παναγιώτης Πελεκούδας.

Share it