Search

Ζευγάρι από τη Ρόδο: «Ο σύλλογος Περπατώ μας βοήθησε πολύ μετά το σοβαρό μας ατύχημα»

Ο Νίκος και η Ανθή παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2019. Γνωρίζονταν από το δημοτικό, με την Ανθή να δηλώνει από τότε ερωτευμένη μαζί του. Κάποια τυχαία συνάντησή τους, μετά από καιρό, θα κάνει τον Νίκο να την δει διαφορετικά. Οι δυο νέοι από τη Ρόδο θα γίνουν ζευγάρι και θα μείνουν μαζί για επτά χρόνια, μέχρι να έρθει η πρόταση γάμου.

Ο γάμος τους ήταν όπως τον είχαν φανταστεί – μέχρι περίπου ένα τέταρτο πριν λήξει η δεξίωση. Τότε ο Νίκος αποφασίζει να τρέξει και να κάνει μια βουτιά στην πισίνα. Αυτή η βουτιά θα αποβεί μοιραία, καθώς ο νεαρός θα χτυπήσει τον αυχένα του, αντιμετωπίζοντας έκτοτε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη, το ζευγάρι στάθηκε στην βοήθεια που έλαβε από τον σύλλογο Περπατώ της Κομοτηνής, με τον ίδιο τον σύλλογο να αναφέρει χαρακτηριστικά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Ο Νίκος κι η Ανθή

Η Ανθή κι ο Νίκος.

Ένα ζευγάρι ανθρώπων πολύ όμορφων και ιδιαίτερων. Τους αγαπήσαμε από όταν ήρθαν στην πόλη μας και μείνανε στο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Αυτόνομη Διαβίωση Αναπήρων Ατόμων για λίγο καιρό. Τους αγαπάμε όλο και περισσότερο βλέποντας το κανάλι τους στο YouTube και τώρα τους βλέπουμε να παίζουν και στα μέσα και νιώθουμε ένα γλυκό συναίσθημα ακούγοντας τους. Δεν μας το δίνει αυτό το συναίσθημα η φωνή των μέσων, γιατί δεν παρουσιάζει τον Νίκο και την Ανθή αλλά ένα προϊόν. Αν όμως θες να τους ακούσεις μπορείς.

Λέει η Ανθή:

«Στην Ελβετία κάποια στιγμή χωριστήκαμε λόγω κορωνοϊού. Ο Νίκος στο Κέντρο κι εγώ έξω κι αυτό λίγο μας έριξε. Στο Κέντρο Αποκατάστασης των Αθηνών μείναμε στο ίδιο δωμάτιο, ξαναβρήκαμε ο ένας τον άλλο. Αυτό όμως για το οποίο έχουμε να πούμε τα καλύτερα είναι ο σύλλογος Περπατώ, στην Κομοτηνή που βοηθάει ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και μάλιστα δωρεάν. Μείναμε ένα μήνα και βοηθηθήκαμε πάρα πολύ και οι δύο. Ήταν το ιδανικό μέρος για να βρούμε τα πατήματά μας πριν να επιστρέψουμε σπίτι. Εκεί, με προτροπή του αργυρού παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Αλέξανδρου Ταξιλδάρη, έπεσε ο Νίκος πρώτη φορά και σε αγωνιστική πισίνα με προπονητές τους Γιώργο Τρίκα, Σίσσυ Βουζουκίδου και Χρήστο Πετσάνη».

Δείτε την εκπομπή παρακάτω:

 

Share it