Search

Διαφορετικό ματς για Βέρντερ και Λειψία!

Βέρντερ Βρέμης – Λειψία: Η Βέρντερ Βρέμης διανύει άσχημο διάστημα στη σεζόν, μετρώντας 4 σερί ήττες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και 7 σερί στη γερμανική Bundesliga. Μία εξ αυτών είναι το 1-4 από τη Λειψία στις 10/4, παιχνίδι που δέχτηκε 3 γκολ σε 18 αγωνιστικά λεπτά στο 1ο ημίχρονο.

Παίξε στοιχημα τενις με στρατηγική

Γράφει για το Foxbet ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αν και ο ημιτελικός του Κυπέλλου, που είναι μονός και θα κρίνει τη μία φιναλίστ του τελικού, αποτελεί διαφορετική υπόθεση η εικόνα των ομάδων στο Πρωτάθλημα, σίγουρα, δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας. Η Βέρντερ βρίσκεται στους 30 βαθμούς, στο +1 από τα μπαράζ παραμονής, αλλά η Χέρτα Βερολίνου έχει 28 και είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με 3 ματς λιγότερα. Το ντεφορμάρισμα της ομάδας του κόουτς Κόφελντ επηρεάζει, πλέον, το status της στην κατηγορία.

Από την άλλη, η Λειψία θα τερματίσει 2η αφού πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι στις 3 αγωνιστικές που απομένουν προς τα επάνω ή προς τα κάτω. Στα 3 τελευταία ματς, πάντως, έχει νίκησε μόνο τη Στουτγάρδη με 2-0 εντός. Το σημείο που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι η αντίδραση του οργανισμού της Λειψίας από την ανακοίνωση ότι ο κόουτς Νάγκελσμαν πωλήθηκε στην Μπάγερν Μονάχου αντί 25 εκατ. ευρώ. Ο κόσμος της Λειψίας αντέδρασε, έχει σημασία, όμως, η αντίδραση του ίδιου του ποδοσφαιρικού οργανισμού. Αποφασίστηκε, μάλιστα, ο διάδοχός του, o Aμερικανός Τζέσε Μαρς, που από το 2015 συνεργάζεται με τη Red Bull (αρχικά με την ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Υόρκης, στη συνέχεια με τη Λειψία ως βοηθός και μέχρι το τέλος της σεζόν ως πρώτος προπονητής της ομόσταυλης Σάλτσμπουργκ).

Πριν από ημιτελικό Κυπέλλου, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, δεν είναι η πλέον ενδεδειγμένη κίνηση αυτή που έγινε. Η Βέρντερ αποτελεί έναν οργανισμό σε κάκιστη κατάσταση, αγωνιστικά και ψυχολογικά, έχει φτάσει, όμως, μέχρι την 4άδα του θεσμού. Καλά νέα με επιστροφή τραυματιών μετρούν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο Κύπελλο -έστω και αποκλείοντας ομάδες χαμηλότερης δυναμικής- έχουν βρει το γιατρικό της σεζόν. Περιμένοντας ότι η Λειψία θα είναι επηρεασμένη από την εξέλιξη με τον Νάγκελσμαν, συν ότι στα πρόσφατα παιχνίδια δεν είναι καλά, θα παιχτούν η επικράτηση της Βέρντερ Βρέμης σε ημίχρονο και τελικό ξεχωριστά σε εξωπραγματικές αποδόσεις για ημιτελικό Κυπέλλου.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για τo Κύπελλο Γερμανίας στο Foxbet

Share it