Search

Μοίρασε χαμόγελα, δώρα & ευχές στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης η ακαδημία του ΑΟΞ

Ο ΑΟΞ συνεχίζει την κοινωνική του δράση και τη στενή του σχέση με κοινωνικούς φορείς της Ξάνθης που επιτελούν πολύτιμο έργο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ΑΟΞ βρέθηκε στο πλευρό του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης (Π.ΑμεΑ.), πραγματοποιώντας την καθιερωμένη του επίσκεψη στο χώρο του, για να μοιράσει χαμόγελα & δώρα και να εκφράσει τις θερμές ευχές του για Καλό Πάσχα.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Ρένος Δημητριάδης, ο προπονητής της Κ19, Κυριάκος Κετσιεμενίδης, ο προπονητής της Κ17, Κώστας Προδρομίτης και η Γραμματέας της Ακαδημίας, Ελένη Τσιγγέλη. Πρόσθετα, το “παρών” έδωσαν οι ποδοσφαιριστές, Αναστάσης Παπαδόπουλος, Φίλιππος Δημητριάδης, Άρμαν Μαρκοσιάν και Αλέξανδρος Κουτσός. Παίκτες και επιτελείο μοιράστηκαν όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους του Παραρτήματος, δεχόμενοι τη θετική ενέργεια και τις ευχές για ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Η αντιπροσωπεία της Ακαδημίας προσέφερε πασχαλινά δώρα στα παιδιά του Π.ΑμεΑ, που ετοίμασαν μια μοναδική υποδοχή και φιλοξενία για την ομάδα. Τα παιδιά του Π.ΑμεΑ από την πλευρά τους χάρισαν στην ομάδα τα δύο πολύ όμορφα δώρα που επιμελήθηκαν, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά με τον πιο θερμό τρόπο τη στήριξή τους στον ΑΟΞ.

Share it