Search

Με παράπονα η εντός έδρας ήττα της Αναγέννησης Θαλασιάς απο τον Εθνικό Σοχού!

Αν και κατάφερε να προηγηθεί η Αναγέννηση Θαλασσιάς δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τους ιστορικούς πρώτους της βαθμούς γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 απο τον Εθνικό Σοχού στο γήπεδο της Φελώνης.

Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού κατάφερε μόλις στο 4′ να πάρει κεφάλι στο σκορ με σουτ εντός περιοχής του Στέλιου Κωφίδη, όμως στο 9′ δέχτηκε την ισοφάριση με κεφαλιά του Σωτήρη Θεωδορίδη, σε μια φάση που οι ξανθιώτες διαμαρτυρήθηκαν πως ξεκινά απο επιθετικό φάουλ. Το παιχνίδι είχε πολύ ωραίο ρυθμό με εκατέρωθεν καλές στιγμές με τους παίκτες της Θαλασσιάς να απειλούν με Ορφανίδη και Κωφίδη ενώ στο 30′ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα του Σοχού έφτασε στην ανατροπή με σκόρερ των πρώην επιθετικό του Ορφέα, Γιώργο Κουκουρίγκο που στο 58′ έκανε το 1-2. Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας καλές στιγμές με Καζάκη και Τεφήκογλου, όμως και οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες. Ενώ οι ξανθιώτες ολοκλήρωσαν παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Οδυσσέα Παπαστεφάνου στο 85′ με δεύτερη κίτρινη.

Πλέον η Αναγέννηση στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Κυριακής 9 Μαϊού με τον Εύοσμο στην Θεσσαλονίκη

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταφυλάς (Έβρου) με βοηθούς τους Κολιπέτρο(Έβρου) και Δόδογλου (Θράκης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Αθανασίου, Τεφήκογλου, Σαρηγιαννίδης, Παπαστεφάνου, Γκριγκοριάν, Καλαϊτζής, Εφεντόπουλος, Εφέντη, Κωφίδης, Καζάκης, Ορφανίδης.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν και οι: Σταύρου, Μπίλιας, Γκίκα και Θώμογλου

Share it