Search

ΕΟΚ: Η ένταση ενόψει εκλογών καλά κρατεί

Επεισοδιακή ημέρα ήταν η χθεσινή (27/4) στο μέτωπο των επικείμενων αρχαιρεσιών της ΕΟΚ. Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ της προσωρινής διοίκησης με ημερήσια διάταξη την ενημέρωση για τα οικονομικά και τις Εθνικές ομάδες, πήρε από νωρίς… φωτιά.

Ο υποψήφιος πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος εμφανίστηκε το πρωί στα γραφεία της ΕΟΚ. Οχι για τη συνεδρίαση αφού δεν είναι μέλος της προσωρινής διοίκησης, αλλά για να καταθέσει ένα έγγραφο. Με αυτό ζητούσε να μάθει τις ενέργειες που έχουν γίνει για να διασφαλιστεί η διενέργεια των αρχαιρεσιών στις 30/5. Κατά την παρουσία του εκεί δημιουργήθηκε ένταση με μέλη της απερχόμενης διοίκησης να τον κατηγορούν ότι πιέζει για να μάθει οικονομικά στοιχεία ενώ δεν έχει δικαίωμα.

Λίγο αργότερα και ενώ είχε αποχωρήσει, η συνυποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ Αγγελος Παπανικολάου επιτέθηκε με δήλωσή του στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο εκλεκτός της διοίκησης Βασιλακόπουλου για τις εκλογές, υποστήριξε ότι ο Λιόλιος επιτέθηκε φραστικά σε μέλη της διοίκησης και σε υπαλλήλους της ΕΟΚ και ότι «έχει πάρει κατήφορο».

Ακολούθησε η συνεδρίαση, δια τηλεδιάσκεψης, από την οποία απείχαν τα μέλη της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα. Υπήρξαν κι εκεί εντάσεις και πρόωρη αποχώρηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Μετά τη λήξη της συνεδρίασης, η παράταξη «Δώσε πάσα» του Βαγγέλη Λιόλιου προχώρησε στην έκδοση καυστικής ανακοίνωσης. Κατήγγειλε ότι δεν δίνονται αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία της κοινής διοίκησης, ανέφερε πληρωμές 136.000 ευρώ χωρίς να υπάρχει απόφαση ΔΣ και κατέληγε ότι είναι φανερή η πρόθεση των Βασιλακόπουλου – Παπανικολάου να μην κάνουν εκλογές.

Πηγή: sports3.gr

Share it