Search

Δόξα Δράμας: Τέλος ο Κολιτσιδάκης, αναλαμβάνει ο Βασιλακάκης

Άλλη μια μέρα αγωνιστικής ντροπής πέρασαν όσοι είχαν την ατυχία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Δόξας Δράμας με την Ιεράπετρα.

Αυτό που εξόργισε περισσότερο ήταν η αγωνιστική εικόνα της ομάδας που σε ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι έδειξε τόσο κατώτερη των περιστάσεων.

Είναι μια πεντάδα αγώνων όπου ξέρεις ότι παίζονται όλα, η επόμενη μέρα και η καθημερινότητα ενός κόσμου που αγαπάει αυτό που λέγεται Δόξα.

Τη φανέλα, το όνομα, την εικόνα που γεμίζει το μυαλό του, από το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι την ίδια ώρα της επόμενης Κυριακής, σε έναν ατέλειωτο κύκλο προσμονής, χαρμολύπης, αγωνίας και μιας σειράς παρόμοιων συναισθημάτων που ζει ο κάθε δραμινός φίλαθλος.

Αντί λοιπόν να μπει αυτή η ομάδα και να φάει σίδερα, όπως συνηθίζεται να λέγεται, έδειξε να μην έχει συναίσθηση και ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει γύρω της…

Προς το παρόν, ο Κολιτσιδάκης είναι πλέον παρελθόν. Μαζί του και ο Μαρινάκης. Από το προπονητικό τιμ παραμένουν οι υπόλοιποι. Ο Βασίλης Μουρατίδης στο πόστο του και ο Θόδωρος Παπαδόπουλος στους τερματοφύλακες.

Τα κάστανα από τη φωτιά θα τα βγάλει και πάλι ο Κώστας Βασιλακάκης που αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Από τις όσες φορές του ζητήθηκε να αναλάβει και να “ξελασπώσει” καταστάσεις, χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι η δυσκολότερη.

Αναλαμβάνει να μεταμορφώσει, στο μέτρο του εφικτού, ένα σχήμα χωρίς βασικούς προσανατολισμούς σε μια ΟΜΑΔΑ που θα πρέπει να παλέψει για αγωνιστική επιβίωση.

Ο Βασιλακάκης, ελάχιστες ώρες μετά τον διασυρμό από την Ιεράπετρα, απάντησε θετικά στο κάλεσμα.

Πηγή: SportDrama – Δ. ΤΣΙΑΡΑΣ

Share it