Search

Ήττα από τον ανώτερο Αετό Οφρυνίου για την Ελπίδα Σαπών!

Την ήττα με 3-0 γνώρισε από τον Αετό Οφρυνίου η Ελπίδα Σαπών στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα του Βασίλη Χαρίτοπουλου, γνώριζε εξ αρχής πως θα είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Καβαλιώτικη αξιόλογη ομάδα, η οποία τελικά, κατέκτησε δίκαια την νίκη στην έδρα της. Η Ελπίδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, έκανε το παιχνίδι της, χωρίς σκοπιμότητες και έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους κυρίως στο πρώτο μισάωρο, με την έκταση του σκορ να την αδικεί. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα και από την διαιτησία για τα δύο πέναλτι που δώθηκαν, αλλά και για το φάουλ από το οποίο προήλθε ένα από τα τέρματα του Αετού.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν το προβάδισμα από το πρώτο μέρος, με τον Γιώργο Παυλίδη να ανοίγει το σκορ στο 35′. Ο Τουμανίδης στο 73′ έκανε το 2-0, ενώ ο Τσίλογλου στο 84′ από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Να σημειωθεί πως στο πρώτο μέρος και ενώ το ματς ήταν ακόμα στο 0-0, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έχασε και πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η σύνθεση της Ελπίδας: Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Κωσταρέλης, Τοπάλι (85′ Καλογρανάς), Φούντας, Ρομπέρ, Βάσκος, Τριαντόπουλος, Μπόζης (65′ Μεμέτ Εμρέ).

Share it