Search

Σκόραρε με Θανάση Παπάζογλου ο ΑΟΞ αλλά δεν κατάφερε να σπάσει την…κατάρα των ισοπαλιών με Χανιά!

Ούτε στο τρίτο παιχνίδι με τα Χανιά δεν κατάφερε η Ξάνθη να πανηγυρίσει τη νίκη, που μπορεί σε αντίθεση με τα δύο του πρωταθλήματος να σκόραρε όμως μετά τα 0-0 της κανονικής διάρκειας σε Ξάνθη και Χανιά έχασε ακόμα δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στους Κρητικούς και μπήκε με το αριστερό στην διαδικασία των Play Off, αν και έμεινε για 13ο παιχνίδι αήττητη.

Κι αυτό καθώς μετά την εντυπωσιακή νίκη του Λεβαδειακού στη Νίκαια η Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει σε απόσταση βολής την απόσταση απο τον Ιωνικό, απο τον οποίο είναι πλέον στο -5, αλλά έχασε και την δεύτερη θέση στην οποία βρίσκεται πλέον ο Λεβαδειακός με 44 βαθμούς έναντι 42 της Ξάνθης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι του Διαμαντόπουλου στις καθυστερήσεις του α’ μέρος και η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ισοφάρισε με τον Θανάση Παπάζογλου (58′)διαμορφώνοντας το τελικό σκορ που έδωσε από ένα βαθμό στις δύο ομάδες. Η 9η φετινή ισοπαλία για τον ΑΟ Ξάνθης και 4η στην έδρα του, επεκτείνει το αήττητο σερί στα 13 παιχνίδια και συνεχίζει με τους 42 βαθμούς πλέον, στον σχετικό πίνακα. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας την Τετάρτη (5/5) με αντίπαλο τον Διαγόρα στη Ρόδο.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Τζήλος (ΕΠΣ Λάρισας) με α’ βοηθό τον Τ. Γεωργακόπουλο (ΕΠΣ Πειραιά), β’ βοηθό τον Δ. Σαμοΐλη (ΕΠΣ Αθηνών), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Κων/νος Μπαϊρακτάρης (ΕΠΣ Αθηνών).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Παπάζογλου Τ., Τσαμούρης (60′ Έμπερτ), Πέτροβιτς (36′ λ. τρ. Βέρκερ), Δημούτσος, Μπριλάντε, Τάτος, Σιατραβάνης (84′ Θυμιάνης), Βόλτερς (46′ Σχρόιεν), Μικελτάτζε, Καπνίδης (46′ Παπάζογλου Θ.).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καμαρά, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Δημητριάδης (87′ Νίκολιτς), Παναγιωτούδης (87′ Καρτσαμπάς), Πλέγας (60′ Γκίνο), Σουντουρά (78′ Ουνγαλίδης), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος.

Share it