Search

Προηγήθηκε ο Άρης Αβάτου αλλά λύγισε στο φινάλε απο τον Πανδραμαϊκό!

Αν και προηγήθηκε ο Άρης Αβάτου δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανδραμαϊκό, με τους Δραμινούς με την εικόνα τους στο δεύτερο μέρος στο γήπεδο του ΑΟΞ να δείχνουν γιατί είναι τόσο ψηλά στην βαθμολογία(δείτε την ΕΔΩ)

Η ομάδα της Δράμας ήταν αυτή που απείλησε πρώτη όταν μόλις στο 2′ ο Κονταξής έβγαλε την συρτή σέντρα και ο Μπερούκας μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, με την μπάλα να περνάει άουτ. Η απάντηση της ξανθιώτικης ομάδας ήρθε όταν απο πάσα του Σαρηγιαννίδη ο Βαφειάδης έπιασε το σουτ που σταμάτησε ο Κιουμουρτζής. Η φάση του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 28′ όταν ο Χριστοφορίδης ανετράπη εντός περιοχής με τον Κοσμά Γκέκα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον επιθετικό του Άρη πάντως να στέκεται ιδιαίτερα άτυχος καθώς στο 37′ αποχώρησε τραυματίας.

Στην επανάληψη η ομάδα της Δράμας μπήκε επιθετικά και δημιούργησε αρκετές καταστάσεις στην εστία του Νομικού, αρχικά στο 49′ με την προσπάθεια του Μπερούκα να σταματά ο κίπερ του Άρη ενώ ίδια κατάληξη είχε και η φάση του 60′ με ίδιους πρωταγωνιστές. Τελικά στο 66′ ο Μπερούκας πήρε “ρεβάνς” και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά με αμφότερες να ψάχνουν το γκολ της νίκης, κάτι που βρήκε στο 88′ ο Πανδραμαϊκός με κεφαλιά του Πατένταλη.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Άρης έμεινε στους 7 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο πολύ σημαντικό ματς της Τετάρτης με την ΑΕ Αμπελοκήπων στο ΑΟΞ, σε εξ’ αναβολής αγώνα, και εν συνεχεία στο επίσης πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη επίσης στην Ξάνθη. Απο την άλλη ο Πανδραμαϊκός διατηρήθηκε κοντά στην κορυφή και πλέον στρέφει εξ’ ολοκλήρου την προσοχή του στο μεγάλο ματς με τον Αετό στις 12 Μαίου, καθώς στις 9 θα πάρει ξεκούραστο τρίποντο μια και έχει στο μενού το Σιδηροχώρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευστράτιος Στρατούδης της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους Παναγιώτη Τερζόπουλο(Έβρου) και Μάριο Γκιόση(Θράκης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νομικός, Χατζηπαπάς(61′ Γκουτσίδης), Καρίπογλου, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Χριστοφορίδης, Μπουλούτ(46′ Μολώνης), Βαφειάδης(70′ Μαυροκέφαλος Αν.), Γκέκας(37′ λ.τρ. Ευαγγέλου), Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κιουμουρτζής, Μοσχόπουλος(86′ Τζάρτζαλος), Κονταξής, Αϊβάζης, Φουστέρης(46′ Αχαλινόπουλος), Πατένταλης, Μπελμάνι, Θεοδωρίδης(92′ Ιορδανίδης), Μουδούρογλου, Διαμαντίδης(86′ Γρηγοριάδης), Μπερούκας

Share it