Search

Οδηγεί την κούρσα των σκόρερ ο Αλέξης Μελισσόπουλος! Οι σκόρερ του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Με 8 στροφές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η μάχη μαίνεται σε όλα τα επίπεδα, με τον Ορφέα μετά τη νίκη του Αετού να μένει μόνος πρώτος ενώ μεγάλη μάχη γίνεται για την αποφυγή των 5 τελευταίων θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Μεγάλη μάχη έχουμε όμως και στον πίνακα των σκόρερ καθώς μετά απο 7 στροφές την κούρσα οδηγεί ο ξανθιώτης επιθετικός του Ορφέα, Αλέξης Μελισσόπουλος που με το γκολ του επί του Αετού έφτασε τα 5 γκολ. Μαζί έχοντας τον ίδιο αριθμό τερμάτων είναι ο επιθετικός του Ηρακλή Θωμάς Τσίτας ενώ ένα γκολ λιγότερο έχουν οι Μουδούρογλου και Μπερούκας του Πανδραμαϊκού. Απο πλευράς Θρακιωτών πέρα απο τον Αλέξη Μελισσόπουλο που είναι στην κορυφή, στα 3 τέρματα είναι ο Κώστας Πατσιώρας ενώ ο συμπαίκτης του στην Αλεξανδρούπολη FC Στράτος Μαλτέζος είναι στα 2 γκολ. Στα 2 γκολ είναι ο Κοσμάς Γκέκας του Άρη Αβάτου, ο Μεμέτ Εμρέ της Ελπίδας Σαπών και ο Χρήστος Γιαννόπουλος της ΑΕΔ, όπως και ο Απόστολος Σαραντίδης που πλέον συνεχίζει στην Football League και τον Θεσπρωτό. Στα 2 γκολ είναι και ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Γιώργος Γούλας

Να σημειώσουμε πως ο Ηρακλής διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 16 τέρματα, με τον Ορφέα να τον ακολουθεί στα 14 ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνουν οι Αετός Οφρυνίου με 12 και οι Απόλλων Παραλιμνίου και Πανδραμαϊκός με 9. Με τον Ηρακλή να είναι και η ομάδα με τον μεγαλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα έχοντας 8 διαφορετικούς σκόρερ, με τον Ορφέα να ακολουθεί με 7 διαφορετικούς σκόρερ,  απο 6 διαφορετικούς σκόρερ έχουν οι Αετός Οφρυνίου και ΑΕ Διδυμοτείχου ενώ απο 5 οι ΑΕ Ευόσμου, Νέστος Χρυσούπολης, Άρης Αβάτου και Εθνικός Σοχού

Δείτε αναλυτικά τους 23 ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει απο 2 τέρματα και πάνω μετά απο 7 αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής:

5 γκολ: Αλέξη Μελισσόπουλος(Ορφέας Ξάνθης), Θωμάς Τσίτας(Ηρακλης)

4 γκολ: Σάββας Μουδούρογλου, Γιώργος Μπερούκας(Πανδραμαϊκός)

3 γκολ: Γιώργος Παυλίδης, Αργύρης Μπαρέττας(Αετός Οφρυνίου), Νίκος Πορτουλίδης(Ηρακλής), Κώστας Πατσιώρας(Αλεξανδρούπολη)

2 γκολ: Μανώλης Τσίλογλου, Κώστας Σαλπιγγίδης(Αετός Οφρυνίου), Ροτζέριο Μάρτινς(Ηρακλής), Γιώργος Γούλας, Δημήτρης Γαϊδαρτζής(Απόλλων Παραλιμνίου), Εμρέ Μεμέτ(Ελπίδα Σαπών), Γιώργος Σιάκκας, Νίκος Λόλης(Μ. Αλ. Ορφανίου), Στράτος Μαλτέζος(Αλεξανδρούπολη), Γιώργος Λάμι(ΑΕ Ευόσμου), Λεωνίδας Αχαλινόπουλος, Κωνσταντίνος Ιωαννιδης(Εθνικός Σοχού), Κοσμάς Γκέκας(Άρης Αβάτου), Χρήστος Γιαννόπουλος, Αποστόλης Σαραντίδης(ΑΕ Διδυμοτείχου)

Share it