Search

Σούπερ Άρης Αβάτου πέρασε με τριάρα απο το Ορφάνι και έδειξε πως έχει σφυγμό!

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Άρη Αβάτου που πέρασε νικηφόρα με 3-0 απο το Ορφάνι, επικρατώντας του Μέγα Αλέξανδρου καταφέρνοντας να βγάλει αντίδραση και να πανηγυρίσει μια πολύ σημαντική νίκη,

Η ομάδα του Αλέξη Ξανθόπουλου έδειξε απο τα πρώτα κιόλας λεπτά την αποφασιστικότητα της και αφού έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Σαρηγιαννίδη στο 28′, πήρε το ριμπάουντ απο σουτ του Καρύπογλου και απόκρουση Καρυπίδη όμως δεν βρήκε στόχο, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 41′ με τον Τζελάλ Μπουλούτ με σουτ στην κίνηση να εκμεταλλεύεται ιδανικά την ασίστ του Μολώνη για το 0-1. Σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου παρά την έξυπνη μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κουτσούμπα που πήγε να αιφνιδιάσει τον Τοπαλίδη με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έψαξαν την αντίδραση απείλησαν με Δουμάνη και Τσακιρίδη όμως ο Νομικός είχε εξαιρετικές αντιδράσεις. Στο 73′ η ομάδα της Ξάνθης διεύρυνε το προβάδισμα της με υπέροχο εκτός περιοχής σουτ του Πέτρου Σαρηγιαννίδη, στο 86′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Γιάννης Χριστοφορίδης με κεφαλιά έδωσε διαστάσεις στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Άρη Αβάτου, που μάλιστα είχε ευκαιρίες και για άλλο γκολ όμως την προσπάθεια τόσο του Γκουτσίδη όσο και του Ισπυρλίδη σταμάτησε ο Τοπαλίδης

Νίκη ανάσα για τον Άρη Αβάτου που πλέον στρέφει την προσοχή του στο πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό την Μεγάλη Τετάρτη στο γήπεδο του ΑΟΞ αλλά και στο εξ’ αναβολής ματς με τους Αμπελόκηπους στο ίδιο γήπεδο στις 5 Μαίου. Δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Μέγα που δεν μπήκε ιδανικά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ωστόσο θα πάρει ανάσα καθώς την Μεγάλη Τετάρτη θα πάρει τρεις βαθμούς άνευ αγώνα με το Σιδηροχώρι και ήδη σκέφτεται το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον Αετό στις 9 Μαίου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Δήμητρα Κοτανίδου και Χριστοφόρα Νικολαίδου της ΕΠΣ Δράμας

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Τοπαλίδης, Σιάκκας, Πετρίδης(89′ Αλεπίδης), Ζάντσιος, Λάσπατζης, Αραμπατζής(46′ Τσιάτρης), Παντελίδης, Δουμάνης(82′ Λόλης), Τουρασανίδης(61′ Χατζηκυριάκου), Τσακιρίδης, Πολίτης(46′ Παλληκαράς)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νομικός, Χατζηπαπάς, Καρύπογλου, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Βαφειάδης(84′ Μαυροκέφαλος Α.), Μολώνης(46′ Γκουτσίδης), Γκέκας, Σαρηγιαννίδης(91′ Σπυριδωνίδης), Μπουλούτ(82′ Ισπυρλίδης), Βαλαβάνης(46′ Χριστοφορίδης)

Share it