Search

Μεταγραφές τέλος: Αυτό είναι το ρόστερ της Ελπίδας Σαπών στη Γ’ Εθνική!

Η μεταγραφική περίοδος που είχε ορίσει η ΕΠΟ για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 16 Απριλίου.

Το SportsAddict.gr, σας παρουσιάζει το ρόστερ με το οποίο θα λάβει μέρος στα παιχνίδια που απομένουν στην κατηγορία, η Ελπίδα Σαπών.

Κούτας, Ζήκος, Μαγδαληνός, Eυαγγέλου, Βεληβασάκης, Παγώνης και Τσορτανίδης μεταγράφηκαν στην Ελπίδα στην αρχή της φετινής σεζόν, όπως επίσης και οι Παπαγεωργίου, Τζωρτζάκης, Τοπαλίδης και Μεμέτ Χαμζά.

Τασίδης, Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Βάσκος, Κωσταρέλης, Κρικέλας, Μαλλές, Τοπάλι, Ρομπέρ και Πασχάλης αποτέλεσαν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Σαπών πριν την επανέναρξη, ενώ οι Θωμάς, Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος Γ., Σιψάς, Τριαντόπουλος, Φούντας, Μεμέτ Εμρέ, Μπόζης, Γεωργαντζάς, Κουτζής, Πασσάς, Χαϊνάκης και Κουτεντάκης βρίσκονται στο ρόστερ από την περασμένη σεζόν.

Παράλληλα να σημειωθεί πως Ξενάκης, Σαμαράς και Μαρούντας, παρ’όλο που είχαν ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο, τελικά δεν αγωνίστηκαν ποτέ με τη φανέλα της Ελπίδας και κόπηκαν από το ρόστερ, από την αρχή της σεζόν. Παπαδόπουλος, Εμμανουήλ, Κουδούνης, Ζήνωνος και Γαβριήλ ήταν μέσα στις πρώτες αποστολές, ωστόσο δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν (από την επανέναρξη και έπειτα), είτε για αγωνιστικούς είτε για προσωπικούς λόγους και αποχώρησαν.

Τέλος να σημειωθεί πως σχετικά με το αρχικό ρόστερ των Σαπών, δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον σε αυτό και ο Δημητριάδης που αποχώρησε με προορισμό την Κ19 του ΑΟΞ.

Ο προπονητής Βασίλης Χαριτόπουλος θα έχει στην διάθεση του τους παρακάτω (26) παίκτες:

Τερματοφύλακες: Θωμάς, Μαγδαληνός, Νταφόπουλος, Tασίδης. (4)

Αμυντικοί: Καλογρανάς, Κούτας, Σιδηρόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Χαριτόπουλος Γ. (6)

Μέσοι: Κρικέλας, Μαλλές, Βελιβασάκης, Σιψάς, Τοπάλι, Τριαντόπουλος, Φούντας, Κωσταρέλης. (8)

Επιθετικοί: Ρομπέρ, Μεμέτ Εμρέ, Τοπαλίδης, Πασχάλης, Βάσκος, Ευαγγέλου, Μπόζης, Παγώνης. (8)

Στο ρόστερ του συλλόγου ανήκουν επίσης οι Ζήκος, Γεωργαντζάς, Κουτζής, Παπαγεωργίου, Πασσάς, Μεμέτ Χαμζά, Χαϊνάκης και Κουτεντάκης, των οποίων η συμμετοχή ωστόσο ως το τέλος της σεζόν δεν θεωρείται δεδομένη για διάφορους λόγους.

Share it