Search

Ανέστης Τσετινές: “Δεν φοβάται τίποτα η Ξάνθη, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την άνοδο”(+video)

Η Ξάνθη βγήκε κερδισμένη στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League 2, καθώς μπαίνει ως δεύτερη στα πλέι οφ με -6 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό και υπερτερούσα του ισόβαθμου Λεβαδειακού, τον οποίο υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική στα Πηγάδια.

Το «Πλέι δεν… πλέι» της Παρασκευής (23/4) φιλοξένησε τον Αθλητικό Διευθυντή των Θρακιωτών, Ανέστη Τσετινέ ως κεντρικό τηλεφωνικό καλεσμένο, και μίλησε στον Δημήτρη Δημητρίου για όλο το πρότζεκτ της νέας ιδιοκτησίας υπό τον Μπιλ Πάπας. Δείτε το σχετικό απόσπασμα απο το 10:00 έως 50:55

Ο άνθρωπος, που κατ’ ουσία τρέχει όλη την καθημερινότητα και το σχεδιασμό του ΑΟΞ ανέλυσε το σχέδιο, μίλησε για τις δυσκολίες, τα λάθη, αλλά και τη φυσιολογική δυσπιστία που υπήρχε στο ξεκίνημα της όλης προσπάθειας. Ξεκαθαρίζει ότι «η Ξάνθη δεν φοβάται τίποτα και στα παιχνίδια με τις καλές ομάδες τα πάει καλύτερα» εν όψει των πλέι οφ. Παράλληλα, ο Τσετινές παραδέχτηκε ότι ο Πόποβιτς έπρεπε να έχει αποχωρήσει νωρίτερα, επισημαίνοντας ότι η αλλαγή προπονητή με την πρόσληψη του Μπάμπη Τεννέ ήταν η κίνηση ματ για να σωθεί η παρτίδα.

Μίλησε για μια ομάδα που την ονειρεύονται με ευρωπαϊκό προφίλ, προσδιορίζει το φετινό μπάτζετ ίσο με μίας ομάδας στη μέση της βαθμολογίας της Super League 1, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι η Ξάνθη θα είναι έστω στα μπαράζ ανόδου, αλλά υπογραμμίζει πως ό,τι κι αν συμβεί η συγκεκριμένη διοίκηση θα συνεχίσει στους Θρακιώτες.

Share it