Search

Καλεσμένος της Ασπίδας Ξάνθης ο προπονητής Τζώρτζης Δικαιουλάκος!

Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα φορά, η καθιερωμένη πλέον διαδικτυακή συνάντηση των παιδιών των τμημάτων υποδομής της Ασπίδας Ξάνθης με τους προπονητές τους, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών για το μπάσκετ και να τονωθεί η πεσμένη, λόγω της διακοπής των αθλητικών δραστηριοτήτων, ψυχολογία τους.

Αυτή τη φορά είχαμε τη χαρά και την τιμή να είναι μαζί μας ο coach Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο οποίος ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη προθυμία στην πρόσκληση που του έγινε από την ομάδα μας και συμμετείχε σε μια ευχάριστη συζήτηση με τα παιδιά, η οποία διήρκεσε κοντά στις δύο ώρες.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο πολυνίκης Έλληνας προπονητής αντάλλαξε απόψεις με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριές μας, τους αφηγήθηκε τις εμπειρίες του από τις διάφορες χώρες του εξωτερικού στις οποίες έχει εργαστεί, και τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές για τη συνέχεια της προσπάθειάς τους στο μπάσκετ, επισημαίνοντάς τους ότι δεν πρέπει να χάνουν την αισιοδοξία τους κόντρα στη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε όλοι.

Το Δ.Σ. της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον coach Τζώρτζη Δικαιουλάκο, για την τόσο πρόθυμη και πολύτιμη για τα παιδιά, συμμετοχή του στη διαδικτυακή αυτή συζήτηση και του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Ο coach Δικαιουλάκος πρόσθεσε έτσι το όνομά του σε μια σειρά σπουδαίων ανθρώπων του μπάσκετ που τίμησαν με την παρουσία τους τις διαδικτυακές μας συναντήσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων του συγκεκριμένου χώρου αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά πάνω απ’ όλα την αγάπη τους για το άθλημα και ιδιαίτερα για τους νεότερους αθλητές και αθλήτριες, στους οποίους προσπάθησαν να συμπαρασταθούν με την διαδικτυακή τους παρουσία, αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές τους.

ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!

Share it