Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Ξάνθη-Παναχαϊκή!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι!

Εικοστή δεύτερη (22η) και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στη Super League 2 σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου, με την Ξάνθη να υποδέχεται την Παναχαϊκή. Το SportsAddict.gr βρίσκεται προφανώς στο Xanthi Arena και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση. Το LIVE συντονίζει ο Κώστας Νασούδης, ρεπορτάζ από τον Νεκτάριο Αμποβιανίδη.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Το περασμένο Σάββατο για την 21η αγωνιστική, η Ξάνθη επικράτησε με ανατροπή 1-2 του ΟΦ Ιεράπετρας (θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα και ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης), ενώ η Παναχαϊκή έμεινε στο 1-1 με τον Εργοτέλη.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία της Super League 2 EΔΩ.

14:32 Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίζο, Παπάζογλου Τ., Μικελτάτζε, Τάτος, Πέτροβιτς, Βόλτερς, Τσαμούρης, Σιατραβάνης, Δημούτσος, Καπνίδης, Μπριλάντε.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Τζούρμαν, Τεσίγια, Παπάζογλου Θ., Ντίνας, Παντελιάδης, Έμπερτ, Θυμιάνης, Σχρόιγεν.

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Μπρους, Μουστακόπουλος, Γιούσης, Αραβίδης, Κουσκουνάς, Μασούρας.
Αναπληρωματικοί: Σούλης, Μπελεζάκης, Σταματόπουλος, Μπάτροβιτς, Σκεπετάρης, Κόκας. Παπαδόπουλος, Τσερούτι, Αργυρόπουλος.

14:35 “Η δεύτερη θέση σου δίνει ελπίδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Μπάμπης Τεννές μετά τη νίκη της Ξάνθης επί του ΟΦ Ιεράπετρας. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:38 MVP της νικηφόρας αναμέτρησης στη Κρήτη, αναδείχθηκε ο Μπέκα Μικελτάτζε, σύμφωνα με τους φίλους του ΑΟΞ. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:40 10 χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και το SportsAddict ετοίμασε ένα αφιέρωμα. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:44 Έχουν βγει για ζέσταμα οι τερματοφύλακες της Παναχαϊκής.

14:45 Πρόστιμο επεβλήθη στην ΠΑΕ Ξάνθη και τον Ανέστη Τσετινέ για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:46 Πριν από λίγο βγήκαν για ζέσταμα και οι τερματοφύλακες του ΑΟΞ!

14:50 Μόλις βγήκαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων για να ξεκινήσουν προθέρμανση.

14:55 Τελευταίας αγωνιστική της κανονικής διάρκειας σήμερα λοιπόν και το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται κυρίως σε Ξάνθη, Δράμα και Άρτα. Αναλυτικά όλο το μενού της σημερινής ημέρας και οι μεταδόσεις ΕΔΩ.

15:00 Ηλιοφάνεια αυτή την ώρα στα Πηγάδια. Ωστόσο υπάρχει αρκετή συννεφιά στον ουρανό της Ξάνθης και δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της αναμέτρησης να υπάρξει και βροχόπτωση.

15:05 Χωρίς τους Ανάκογλου, Λαρέα και Αποστολόπουλο παρατάσσεται στο σημερινό ματς η Παναχαϊκή.

15:10 Από την άλλη για τον ΑΟΞ δεν είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Βέρκερ αλλά και οι Βασίλεφ, Αλή, Στάθης, Κέβιν Γκαρσία, Μυστακίδης, Κέλαβα και Έλιοτ.

15:15 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Βρέσκας της ΕΠΣ Πιερίας με βοηθούς τους Κουφό και Τυριακίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος είναι ο Γιουματζίδης της ΕΠΣ Πέλλας.

15:16 Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προθέρμανσή τους και αποχωρούν για τα αποδυτήρια.

15:20 Στις κερκίδες υπάρχουν και μερικοί φίλοι της Παναχαϊκής.

15:22 Με την τρίτη της εμφάνιση θα αγωνιστεί και σήμερα η Ξάνθη.

15:25 Οι δύο ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.

15:28 Θυμηθείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίζο, Παπάζογλου Τ., Μικελτάτζε, Τάτος, Πέτροβιτς, Βόλτερς, Τσαμούρης, Σιατραβάνης, Δημούτσος, Καπνίδης, Μπριλάντε.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Τζούρμαν, Τεσίγια, Παπάζογλου Θ., Ντίνας, Παντελιάδης, Έμπερτ, Θυμιάνης, Σχρόιγεν.

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Μπρους, Μουστακόπουλος, Γιούσης, Αραβίδης, Κουσκουνάς, Μασούρας.
Αναπληρωματικοί: Σούλης, Μπελεζάκης, Σταματόπουλος, Μπάτροβιτς, Σκεπετάρης, Κόκας. Παπαδόπουλος, Τσερούτι, Αργυρόπουλος.

15:30 Σέντρα στο ματς!

1′ Με 3-5-2 παρατάσσει την ομάδα του και σήμερα ο Μπάμπης Τεννές. Τσαμούρης-Παπάζογλου Τ.-Πέτροβιτς στην τριάδα της άμυνας, Μπριλάντε και Δημούτσος τα δύο χαφ, Βόλτερς αριστερά, Σιατραβάνης δεξιά και ο Τάτος σε ελεύθερο ρόλο πίσω από Μικελτάτζε και Καπνίδης.

5′ To πρώτο γκολ της ημέρας έρχεται από τη Δράμα. Ο Λεβαδειακός έχει ανοίξει το σκορ από το 5′ με τον Μαρίνο. Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός 0-1.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 2.Λεβαδειακός 41, 3.Ξάνθη 39

10′ Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο στο ματς χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση. Ισορροπημένο το παιχνίδι ως τώρα.

16′ Πρώτη αξιόλογη τελική προσπάθεια με το σουτ του Τάτου να περνά λίγα μέτρα έξω από την αριστερή συμβολή των δοκών.

19′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΞ να ανοίξει το σκορ. Ο Βόλτερς έκανε την κούρσα από τα αριστερά, πάτησε περιοχή, γύρισε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι, ο Μικελτάτζε έκανε την προβολή, όμως ο Μαρκοπουλιώτης με ένα φοβερό τάκλιν έσωσε την Παναχαϊκή και παραχώρησε κόρνερ.

20′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!
Ο Βόλτερς εκτέλεσε το κόρνερ και πάλι στο πρώτο δοκάρι και ο Καπνίδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0!
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 2.Ξάνθη 41, 3.Λεβαδειακός 41     6.Διαγόρας Ρόδου 31, 7.Παναχαϊκή 29

21′ Ανοίγει το σκορ ο Εργοτέλης στη Λάρισα με τον Κόνραντ. Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης 0-1.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 4.Εργοτέλης 36, 5.Χανιά 35

25′ Με τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, η Ξάνθη στην πρεμιέρα των Play-Off της Μεγάλη Τετάρτη υποδέχεται τον Εργοτέλη.

28′ Για τρίτη φορά μέσα σε λίγα λεπτά ο Μουστακόπουλος βρίσκεται πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και δείχνει να μην μπορεί να συνεχίσει.

30′ Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για την Παναχαϊκή. Ο Μουστακόπουλος δεν μπορεί να συνεχίσει τελικά και στη θέση του περνάει ο Αργυρόπουλος.

31′ Δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά στην Άρτα. Ο Διαγόρας Ρόδου άνοιξε το σκορ στο 27′ με τον Γεωργίου και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ένα λεπτό αργότερα με τον Ναζίμ. Καραϊσκάκης Άρτας-Διαγόρας Ρόδου 1-1.

36′ Δοκάρι για την Ξάνθη!
Ο Πέτροβιτς έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, Καπνίδης και Πλιάτσικας διεκδίκησαν την μπάλα, η οποία κατέληξε στο αρίστερο δοκάρι. Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων πρέπει να ήταν ο τελευταίος που ήρθε σε επαφή με την μπάλα.

40′ Τελευταίο πεντάλεπτο για το πρώτο μέρος, η Ξάνθη ελέγχει απόλυτα το ματς και δεν έχει απειληθεί καθόλου.

45′ Συμπληρώσαμε το πρώτα 45′. Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις για το πρώτο μέρος.

45+1′ Δεύτερο γκολ για τον Λεβαδειακό με τον Θεοχάρη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός 0-2.

16:16 Τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος. Ξάνθη-Παναχαϊκή 1-0.

16:18 Απολύτως δίκαιο και άνετο το προβάδισμα του ΑΟΞ ως τώρα. Ωστόσο θα πρέπει η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, για να μην βρεθεί προ δυσάρεστης εκπλήξεως, να κυνηγήσει και ένα δεύτερο τέρμα ώστε να καθαρίσει το ματς όσο πιο γρήγορα γίνεται.

16:20 Ημίχρονο σε όλα τα ματς: Καραϊσκάκης Άρτας-Διαγόρας Ρόδου 1-1, Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης 0-1, Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός 0-2, Ιωνικός-Χανιά 0-0, Τρίκαλα-ΟΦ Ιεράπετρας 0-0, Ξάνθη-Παναχαϊκή 1-0.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 1.Ιωνικός 47, 2.Ξάνθη 41, 3.Λεβαδειακός 41, 4.Εργοτέλης 36, 5.Χανιά 35, 6.Διαγόρας Ρόδου 31, 7.Παναχαϊκή 29, 8.Απόλλων Λάρισας 24, 9.Τρίκαλα 24, 10.Δόξα Δράμας 21, 11.Καραϊσκάκης Άρτας 14, 12.ΟΦ Ιεράπετρας 13

16:25 Η Ξάνθη αν διατηρήσει το προβάδισμα και τη νίκη της θα παραμείνει αήττητη εντός έδρας και συνολικά θα μετράει 11 σερί ματς χωρίς ήττα. Τελευταία ήττα της από την Παναχαϊκή στην Πάτρα με 1-0 στις 28 Φεβρουαρίου.

16:28 Οι δύο ομάδες επανέρχονται στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του δευτέρου μέρους.

16:31 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

49′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!
Ο Μικελτάτζε διεκδίκησε τη μπάλα από τον Αργυρόπουλο που δεν έκανε καλό κοντρόλ, από την κόντρα η μπάλα κατέληξε στον Τάτο και εκείνος με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερή γωνία του Κολοβούρη για το 2-0. Σημαντικό και το γεγονός πως ο ρέφερι Βρέσκας άφησε το πλεονέκτημα για την Ξάνθη.

53′ Ανοίγει το σκορ ο Ιωνικός στο 48′ με τον Κάστρο. Ιωνικός-Χανιά 1-0.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 1.Ιωνικός 49, 2.Ξάνθη 41, 3.Λεβαδειακός 41, 4.Εργοτέλης 36, 5.Χανιά 34

54′ Παίρνει προβάδισμα ο Καραϊσκάκης στο 51′ με τον Θεολόγου. Καραϊσκάκης Άρτας-Διαγόρας Ρόδου 2-1.

57′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!
Μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Τάτος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κολοβούρη. Στην επαναφορά ο Καπνίδης βρέθηκε στο σωστό σημείο και έγραψε εύκολα το 3-0.

60′ Διπλή αλλαγή για την Παναχαϊκή. Μπάτροβιτς και Σταματόπουλος περνούν στο ματς αντί των Μπρους και Κουσκουνά.

61′ Διπλή αλλαγή και για την Ξάνθη. Τσαμούρης και Τάτος που φαίνεται να έχουν ενοχλήσεις, αποχωρούν από το ματς και αφήνουν τη θέση τους σε Τζούρμαν και Θυμιάνη.

64′ Πρώτη τελική για την Παναχαϊκή στο ματς. Η άμυνα της Ξάνθης αδράνησε και δεν έδιωξε, με τον Αραβίδη να κάνει τελικά το σουτ και τον Ίζο να μπλοκάρει.

67′ Έχει κάνει δύο τα τέρματά του ο Εργοτέλης και πάλι με τον Κόνραντ από το 56′, ενώ έχει πετύχει και τρίτο γκολ ο Λεβαδειακός με τον Κωστή στο 58′. Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης 0-2, Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός 0-3.

68′ Απεύθειας εκτέλεση φάουλ του Μπάτροβιτς, μπολόκαρε σταθερά ο Ίζο.

69′ Κι άλλο γκολ για τον Λεβαδειακό με τον Πολέτο στο 69′. Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός 0-4.

70′ Νέα τελική για τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Μπάτροβιτς να περνά έξω από το δεξί δοκάρι.

71′ Διπλή αλλαγή για τον ΑΟΞ. Καπνίδης και Δημούτσος αποχωρούν και στη θέση τους περνούν Θανάσης Παπάζογλου και Τεσίγια.

71′ Κλείνει τις αλλαγές της η Παναχαϊκή με τους Μασούρα και Μαρκοπουλιώτη να αφήνουν τις θέσεις τους σε Κόκα και Τσερούτι.

75′ Έχει πέσει ο ρυθμός του ματς μετά το 3-0, όπως ήταν λογικό.

78′ Κλείνει τις αλλαγές της και η Ξάνθη με τον Παντελιάδη να περνά στη θέση του Τάσου Παπάζογλου. Ο Τζούρμαν μετατοπίζεται στο κέντρο της άμυνας και ο νεοεισελθών πηγαίνει αριστερά.

78′ Τρίτο γκολ για τον Εργοτέλη με τον Κοκκίνη. Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης 0-3.

82′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!
Ο Θανάσης Παπάζογλου έκλεψε τη μπάλα, με κάθετη πάσα έβγαλε τον Τεσίγια μόνο του απέναντι από τον Κολοβούρη και εκείνος σκεπτόμενος ομαδικά, μοίρασε δίπλα του στον Μικελτάτζε ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει σε κενή εστία για το 4-0.

86′ Σουτ του Παπάζογλου από τα αριστερά η μπάλα άουτ. Καλή προσπάθεια από τον φορ της Ξάνθης.

89′ Πολύ καλό σουτ του Θυμιάνη με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

90′ Συμπληρώσαμε τα 90′. Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+3′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για τα Χανιά!
Ισοφαρίζουν τα Χανιά στο 88′ με κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου σε μια εξέλιξη που σαφώς ευνοεί την Ξάνθη, αν το σκορ παραμείνει έτσι μέχρι τέλους. Ιωνικός-Χανιά 1-1.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 1.Ιωνικός 47, 2.Ξάνθη 41, 3.Λεβαδειακός 41, 4.Εργοτέλης 36, 5.Χανιά 35

17:19 Τελευταίο σφύριγμα στα Πηγάδια! Ξάνθη-Παναχαϊκή 4-0!

17:20 Εκπληκτική εμφάνιση από τον ΑΟΞ σήμερα, η καλύτερη του ως τώρα στη σεζόν, με ωραίο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ.

17:22 Με τη λήξη του ματς ξεκίνησε να βρέχει καταρακτωδώς στην Ξάνθη.

17:23 Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα.

17:24 Τελικά αποτελέσματα σε τέσσερα ακόμα ματς. Τρίκαλα-ΟΦ Ιεράπετρας 0-0, Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός 0-4, Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης 0-3, Καραϊσκάκης Άρτας-Διαγόρας Ρόδου 2-1.

17:26 Έληξε το ματς και στον Πειραιά. Ιωνικός-Χανιά 1-1!

17:31 Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας με την Ξάνθη στη 2η θέση.

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Καλό απόγευμα!

Share it