Search

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον διεκδικεί η Αλεξανδρούπολη

Η διεκδίκηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάντμιντον στην Αλεξανδρούπολη ήταν το κύριο θέμα στη συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με τον Πρόεδρο του “ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΓΣ” Αυγερινό Μεσινέζη και την έφορο του τμήματος Μπάντμιντον του Βίκυ Κοϊνάκη, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Πολιτισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νεολαίας, Θεόδωρου Βουρδόλη.

Ο δήμαρχος αφού συνεχάρη την κα Κοϊνάκη για την εκλογή της στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάντμιντον και μάλιστα στην τιμητική θέση της Γενικής Γραμματέως, επεσήμανε ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στέκεται αρωγός και υποστηρικτής κάθε προσπάθειας που στόχο έχει την ανάδειξη του αθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε η διεκδίκηση της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάντμιντον στην Αλεξανδρούπολη τον Σεπτέμβριο 2021 από τον “ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΓΣ” σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Τέθηκαν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες και προϋποθέσεις που μπορούν να εξασφαλίσουν τη φιλοξενία της διοργάνωσης στην Αλεξανδρούπολη, ενώ για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος επισήμανε την πρόθεση και βούληση του Δήμου Αλεξανδρούπολης να διεκδικήσει σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγής τους.

Share it